2777
2789

ب بچه‌ها ما سه ماه عقد کردیم🤌🏼 منم نزدیک سه چهار هفته است نرفتم خونه مادر شوهرم😬 اینا حالا امروز عصر زن عموی پدر شوهرم از دنیا رفت دیگه توش یه شهر دیگه هستند عصری شوهرم با مامانش اینا رفتن که به مراسم تدفین فردا برسند تو راه بهشون خبر دادن که خاله پدر شوهر مم مرده😁

تو روستای خودشونم می‌خوان خاکش کنن در شوهرم اینا فردا شب برمی‌گردن که جمعه مراسم تشییع جنازه هستن

من به شوهرم قبل از اینکه خاله بمیره🙄 گفتم که نمی‌تونم بیام امتحان دارم شنبه وگرنه میومدم احترامشون واجب بود اونم گفت کسی از تو توقع نداره می‌فهمم اشکال نداره 

حالا بابت خاله‌اش باید حتماً دیگه با بابام اینا بریم جمعه صبح من میگم حالا که رفتم بعد از این همه وقت برم چند روز بمونم مامانم میگه نه شلوغ پلوغه بعد از مراسم تموم شد با خودمون برگرد 😶خونه ما توی شهر دیگه هستیم دو ساعت از هم فاصله داریم عروس عموی شوهرمم زنگ زده میگه پاشو بیا چند روز بمون کسی اینجا نیست همه از شهر میان چون بچه مدرسه‌ای دارند برمی‌گردن فقط دو سه نفرشون می‌مونن اونم میرن خونه اون یکی عموی شوهرم شبا می‌خوابن مامانم میگه نه برگرد آخر هفته شوهرت بیاد دنبالت چون گفته که امتحان داری منم راستش الکی گفتم که امتحان دارم که توقعی از من نداشته باشن 

حالا میگه چون به شوهرت گفتی امتحان داری زشته لندنی  مگه واجب کرده منم میگم نهایتش امتحانم آنلاینه نمی‌دونم چیکار کنم اعصابمو خرد ☹️

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله یا زن عمو بالاخره برا کی فاتحه بخونیم

😂😂😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

خاله یا زن عمو بالاخره برا کی فاتحه بخونیم

الان مشکل من موندم یا نموندنه😂

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
خاله شوهرت فوت شده کجاش خنده داره؟

من خندیدم ک 

بعدشم خیلی پیر بود بچه خودشم غمش نیس یکسال بود دکترا جوابش کرده بودن

خاله شوهرت فوت شده کجاش خنده داره؟

فک کنم گف خاله پدر شوهرش

یا من بد متوجه شدم

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
مامانت درست میگه ... حرف شو گوش کن الان وقت موندن نیست دوباره میشه رفت

من پرسیدم از عروس عموی شوهرم گفت اینجا کسی نمی‌مونه فصل امتحاناس برمی‌گردن شهر تو بمون 

می‌دونمم برم مادر شوهرم وام نمیکنه ک باید بمونی بعد چقدر وقت اومدی 

نمون مادرت راست میگه

من پرسیدم از عروس عموی شوهرم گفت اینجا کسی نمی‌مونه فصل امتحاناس برمی‌گردن شهر تو بمون 

می‌دونمم برم مادر شوهرم ولم نمیکنه ک باید بمونی بعد چقدر وقت اومدی

فک کنم گف خاله پدر شوهرشیا من بد متوجه شدم

خاله پدر شوهرم اره 

نمون با خانواده ات برگرد

دلیلتونم ممنون میشم بگید