2777
2789
عنوان

از خاستگارتون حق طلاق و حضانت فرزند میخواین

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 18 پست
یعنی مادرت فکر میکنن زن ها عقل ندارن؟ مشورت از افراد دیگه بگیر عزیزم. فکرایی که میکنی کاملا منطقین. ...

مرسی والا مادرمم دلسوزمه میگه خاستگار خوبو با سخت گیری نپرون ولی من ادم محتاطیم 

حتی درمورد رابطه ج ن س ی م دلمه حتما صحبت بشه ولی چون دخترم معذبم شروع کنم چون یه سری چیزا رو نمیخوام 

مرسی والا مادرمم دلسوزمه میگه خاستگار خوبو با سخت گیری نپرون ولی من ادم محتاطیم حتی درمورد رابطه ج ن ...

در دلسوز بودنشون شکی نیست اما تفکرا ت قددیمی اینجوری که با تحقیر زن همراهه باعث میشه ادم ارزش خودشو ندونه و به کمتر از چیزی که لیاقتشه تن بده

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرت چه جوری اینو مطرح کرد راحت گفت حقوق رو میخوام ؟؟؟ بعد حقوق شامل چیا بود یکیش حق طلاق تحصیل خر ...

همون بار اولی که نامزدش مطرح کرد خواهرم همه اینا رو بهش گفت، خواهرم رشتش حقوقه همه اینا سرش میشه، بعد نامزدشم اصلا مخالفتی نداشت حتی گفت ب نظرش مسخرش ک اجازه ی زن باید دست شوهرش باشه، خودش گفت همه حق و حقوقا رو میده، البته زیادم نمی دونست چی به چین این کارا حقوقی برخلاف خواهرم، گفتمم خودش همه رو گرفت حق طلاق رو نخواست ولی، زیاد بودن من اینا رو یادم موند

رفتم ولی درباره حق و حقوق که هیچ صحبتی نشد یعنی اون زمان هم برام مهم نبود ولی الان بادیدن پسرای بد ج ...

معمولا مشاورا ارجاع میدن پیش مشاور حقوقی واسه مسائل عقدنامه 

واسه مسائل ج ن س ی هم یا خودشون تست میگیرن و جدا جدا صحبت میکنن یا ارجاع میدن پیش س ک س تراپیست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿