2777
2789

چند روز پیش دوستش با زنش بحث کردن و زنش زنگ زد به من و گریه و گف بیا پیشم منم سریع رفتم و تا چند ساعت اونجا بودم بش دلداری میدادم. حقیقتش  حق با شوهرش بود و شوهرش مث پروانه دورش میچرخه و توقعات خانوم یکم بالا بود. اومدیم خونه خودم شوهرم یکم راجبشون حرف زدیم ک شوهرم گف بسه دیگه خودشون زن شوهرن  بی خیال منم ساکت شدم  بعد روم زوم کرد میگف داری به چ فک میکنی یعنی نمیخاست حتی تو ذهنم بهشون فک کنم . گفتم چته تو  گف دوس ندارم زنم براشون دلسوزی کنه و اینا.عجیب بود برام ..  دو سه روز گذشت و دیشب از کارش و همین دوستش حرف میزد گفتم راستی خبر نداری اشتی کردن بینشون حل شد .. دیدم سریع بهم ریخت گف ول کن دیگه تو چرا اصلا بهشون فک میکنی زن شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن ..بغض کردم. اخه یه سوال چرا باید ایقد شوهرمو بهم بریزه ..بعد ما ک دخالت نمیکنیم چون خودشون زنگ زدن و رفتیم و پادر میونی کردیم مطمئنا بعدش کنجکاو میشیم چکار کردن باهم حل کردن یا ن و ..  عجیب نیس رفتار شوهرم؟ ایقد تو خانواده هامون بین زن شوهر  بحث اومد و راجبشون خرف زدیم و عادی بود .. ولی رو اینا حساسبتش برا چیه 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون خانوم چرا باید به شما زنگ بزنه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
شاید میترسه توقعات اون زن رو تو تاثیر بذاره

اخه من  از شوهرش طرفداری کردم ک حق با شوهرشه زنش بخاطر چ چیزای مسخره ای  دعوا بپا کرد و ..

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

شوهر منم اینطوره منم اینطوریم مشابه شرایطت پیش اومد برای ما بقدری دیگ ذهنن خسته بود و می‌دیدم سر و تهش باید زن و شوهر خودشون حل کنن و بلاخره اوکی میشن کلا دوطرفه دوست نداشتیم در موردشون یک کلمه هم حرف بزنیم اعصاب نمی‌کشه آدم بخواد در مورد مشکل و بچه بازی کسی حرف بزنه

شاید شما نمیدونید ولی اولویت یک زن شوهر باید خودشون‌باشن نه هیج بنی بشری دیگه ای

اینو فهمیدم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

کلا آقایون از وارد شدن به جزئیات بیزارن و از کش دادن موضوعی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...