2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا شوهرم رو این مسئله حساسه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 26 پست
شاید دوستش بهش گفته دخالت نکنه ناراحت شده

اخه شوهرم رو رفتار من زومه  حتی  ساکت بودم  میگف نکنه داری بشون فک میکنی .. اینجا خو خونه خودمون و دونفری بودیم  چرا ایقد حساسه 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
عزیزم فقط نمیخوان ک شما درگیرش بشی و بهش فک کنی و گرمه دلیل دیک ای نمیتونه داشته باشه و به فکر شماست ...

خدا کنه همیطور باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داره بنظرم.ول کن

من فقط یه سوال کردم .. الان فکرم مشغول حساسبت شوهر خودمه یجوری رو موضوع اینا حساسه ک حتی نمیخاست تو ذهنم و خیالم بشون فک کنم 

فقط اونجا که به فکر کردنتم کار داره😂😂

بخدا میخاست بخوابه سرشو بلند میکرد میگف به چی داری فک میکنی  نکنه داری یشون فک میکنی  گفتم هیچی میخام بخابم  .. پ ای مشکوک نیس 

اون خانوم چرا باید به شما زنگ بزنه

دیگه دلش پر بود اینجا هم دوتامون غریبیم فامیل خانواده ها دورن ازمون . بعدم نمیخاست خانوادش بغهمن 

اصلا با دوست شوهرت و زنش رفت و امد نکنید شاید دوستش بهش گفته که دخالت نکنید و احتمالا حرف بدی زده واسه همین شوهرت نمیتونه بهت بگه میترسه ناراحت بشی کلا رفت وآمد قطع کن آخرش خوب نیست بازم نظر خودت مهم🌷

اصلا با دوست شوهرت و زنش رفت و امد نکنید شاید دوستش بهش گفته که دخالت نکنید و احتمالا حرف بدی زده وا ...

خیلی ک رفت و امد نداریم ..  شایدم حرف شما درس باشه .. ن دیگه راجبشون حرفی نمیزنم 

شایدم شوهره زنه تعریف ازتوکرده که زن توخوب وبسازه زن من فلانه.شوهرت برداشت بد کرده وحساس شده

آهاا راس میگی دقیقا وسط بحث به زنش گف نگاه فلانی (من) فلان چیز شوهرش میگه بخرم گف نه  من ریز بینم و میدونم چون نگاه جیب شوهرش کرده گفته نه