2777
2789

من صورتم اکنه های خفیف داره دو سه هفته هست ژل اداپالن میزنم یک شب در میون ژل اداپالن و ژل ac care میزنم ولی جوشهام کوچکتر نشده اگر جوشهاتون درمان شده بگید چه کاری برای جوشهاتون اتجام دادید که خوب شدید دکترتون کی بوده تجربیاتتون رو بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک نکته دیگه هم بگم اگر وضع مالیت خوبه ماسک بخر اما اگر وضع مالیت خوب نیست و نمیتونی هزینه کنی اصلا ...

ماسک خونگی بدترش می کنه؟

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
اگر PCO هستی باید با تغییر لایف استایل و پرهیز غذایی و ورزش حتما درمانش کنی

pco قبلا بودم الان کاملا درمان شدم با کاهش وزن دیگه کیستها تموم شده و هیچ اثری از کیست تو سونوهام نبود من رفتم توی یک کلینیک لیزر کیوسوئیچ انجام دادم پوستم حوشهای بزرگ و برجسته زد دکتر هم مسئولیت قبول نکرد من دلم میخواد پوستم به قبل لیزر برگرده در به در دنبال دکتر پوست خوب میگردم من اصلا قبل لیزر این جوشها رو نداشتم بعد اولین جلسه لیزر کیوسوئیچ جوش زد جلسه دوم به دکار گفتم هیچ توجهی نکرد گفت من چیزی نمیبینم دیگه هم لیزر رو ادامه ندادم پوستم بدتر شد بهتر نشد