2777
2789

شوهر خواهر شوهرم خیلی یهویی سه صبح فوت کردن دخترش کلاس شیشمه می‌دونه ولی پسر شیش سالش و گذاشتیم پیش فامیلمون اصلا نمی‌دونه خبر نداره حال هیچکس اینجا خوب نیست خونه خیلی شلوغه همه گریه و داد و جیغ 😭

تصمیم گرفتیم همه چی که اوکی تر شد بگیم به بچش ولی می‌ترسیم بدتر شه

راستی ممنون میشم فاتحه بفرستید برای این جوون نازنین ما ...

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارحمتش کنه ولی بگید هم زیاد نمیفهمه چه بلایی سرش اومده و یه کم گریه میکنه ولی بعدش با بچها سرگرم میشه ...صبرکنید چندروز بگذره ی کم حالشون بهترشه که کمتر جیغ و گریه کنن بعد بگید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بگید باباش رقته پیش خدا نگید مرده

آخه بچه قانع نمیشه 

دختر بیچارش مدرسه بود رفتم دنبالش بهش الکی گفتم بیا بریم خونه می‌خوایم باهم پیتزا درست کنیم بچه خودش فهمید اتفاق بدی افتاده تو ماشین غش کرد دختر به این بزرگی حالا شما فکر کن بچه کوچولو ک قانع نمیشه 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

ما داشتیم همچنین موردی

اصلا تو مراسم نیوردنش

بعد اشم که بچه سراغ باباشو گرفت یمدت گفتن رفته ماموریت

بعدش که دیگه خیلی بیتابی کرد گفتن رفته پیش خدا

تو بهشت

یه جای قشنگ پر از پرنده های زیبا و میوه های خوشمزه و ...

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

تسلیت میگم عزیزم

برادر زاده من دیر فهمید یعنی رفت مدرسه و از بچهوها شنید مادرش فوت شده.اومد انقدر کریه کرد.بمیرم واسش دردش به جونم.

باید می‌گفتیم.از مشاور سوال کردم‌گفت باید میگفتین بهش.چون بعدها هم به مادرم گفت چرا بم نگفتی اون مراسم مال مادرمه و الکی گفتی اربعین امام حسینه😭😭😭

بگید نذارید چشم انتظار باشه

الهی بمیرم چقدر سخته آدم این روزا رو ببینه جیگرمون داره میسوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیاریدش تو مراسم خودش متوجه میشه و حواستون بهش باشه و بزارین اونم تو دوره سوگ دورش شلوغ باشه ن اینکه مراسم تمام شد و دیگه دورتون خلوت بود بگید.

خدا بهشون صبر بده 💔

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫