2777
2789
عنوان

دفع پروتئین خانومای باردار کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 88 پست
تیروییدت نگران کننده نیست اصلادارو میدن نهایتا کنترل میشهخیلی پیش میاد تیرویید بارداری میگیرنبعد از ...

من خیلی استرسی ام خدا کنه تیروئید نباشه

برا دفع پروتئین هم باید برم دکتر ببینم چی میگه

..........
دفع پروتئینو از فشار فهمیدی؟من فشارم خوبه فقط سردرد زیاد میگیرم که دیروزم دکتر فشارمو گرفت گفت ۱۲ خی ...

قبل بارداری هم فشارت ۱۲ بوده؟

برای من که همیشه فشار نه و ده هست، ۱۲ بالا حساب میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیرویید پرکار خطری برای جنین نداره.بیشتر برای تو خطرناکه

میخام ببینم امکان اشتباه هست

آخه بعضیا تو نی نی سایت گفتن چون ویار وحشتناک داشتن میزده تیروئید و ویار که رفع شده تیروئید نداشتن

..........
من خیلی استرسی ام خدا کنه تیروئید نباشهبرا دفع پروتئین هم باید برم دکتر ببینم چی میگه

میگم که تیروئید اصلا نگران کننده نیست

درضمن الان فکر کن اول هفته هست که عدد رو نمیدونستی تاوقتی جواب ازمایشت بیاد چیزی شد???

تا شنبه هم چیزی نمیشه خیالت راحت

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
قبل بارداری هم فشارت ۱۲ بوده؟برای من که همیشه فشار نه و ده هست، ۱۲ بالا حساب میشه

راست میگی منم معمولا ۱۰،۱۱هست البته ۱۲ هم بوده

نمیدونم فقط سر درد شدید میگیرم اونم خودم میگم بخاطر استراحت مطلق که سرم مدام رو بالشته وپایین

..........
راست میگی منم معمولا ۱۰،۱۱هست البته ۱۲ هم بودهنمیدونم فقط سر درد شدید میگیرم اونم خودم میگم بخاطر اس ...

حتما اینارو به دکترت بگو

سردردت از فشار بالاهم هست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دعام کن لطفا

استرس نداشته باش عزیزم 

۱۳ هفته خیلی کمه فک نکنم دفع پروتئین یا مسمومیت بگیری آخه اینا برای  ۲۰ هفته به بالاس

آزمایشت تکرار کن 

برای من تیروئید گفت مشکل داره رفتم یه ازمایشگاه خوب آزمایش دادم اصلا چیزیم نبود