2777
2789
عنوان

دفع پروتئین خانومای باردار کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 90 پست
استرس نداشته باش عزیزم ۱۳ هفته خیلی کمه فک نکنم دفع پروتئین یا مسمومیت بگیری آخه اینا برای ۲۰ هفته ...

وایی خدا از دهنت بشنوه اینجا هم قبلا شنیدم خطا داشته حالا تا شنبه کا میرم آزمایشگاه خصوصی خوب دعام کنی

..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دفع پروتئینو از فشار فهمیدی؟من فشارم خوبه فقط سردرد زیاد میگیرم که دیروزم دکتر فشارمو گرفت گفت ۱۲ خی ...

نه آزمایش عفونت ادرار دادم اونم معلوم شد

فشار۱۲واسه شما باردار اصلنم خوب نیست منم۱۲رو۸قرص میخورم الان خداروشکر رو۱۰ و۱۱بیشتر

همون سردردت واسه فشارودفع پروتئین این چه دکتریه که این چیزا رو اصلا جدی نگرفته

بله منم سردرد میگیرم

نه آزمایش عفونت ادرار دادم اونم معلوم شدفشار۱۲واسه شما باردار اصلنم خوب نیست منم۱۲رو۸قرص میخورم الان ...

من این سر دردو تقریبا داشتم نمیدونم حالا ولی راجب جواب آزمایش پروتئین هنوز چیزی نگفتم به دکتر

..........
میخام خودم شنبه ببرم تا بخام برم آزمایشگاه بپرسم واینا دیره دیگه نمیتونم

وا یعنی چی خودم ببرم باید بری دبه نمونه گیری بگیری بعدش اولش ی آزمایش ادرار همونجا بدی مگه همینجوری الکی الکی قبول میکنن 

وا یعنی چی خودم ببرم باید بری دبه نمونه گیری بگیری بعدش اولش ی آزمایش ادرار همونجا بدی مگه همینجوری ...

اهان نمیشه؟حالا شنبه میرم باز یه آزمایش پروتئین ساده میدم ببینم چی میشه

دکترم هم گفت فعلا نمیخاد شنبه بیا تا آزمایش بنویسم برات ،ولی تو شهرمون آزمایشگاه خصوصی نیست ودوباره برا آزمایش دردسر رفت وآمد دارم 

..........

سلام عزیزم تا جایی که من میدونم تیروئید تو بارداری کم کار میشه چون جنین هم از غده تیروئید مادر استفاده میکنه.خودمم تو هر دو باداریم قرص واسه کمکاری تیروئید مصرف کردم 

احتمالا انقدر استرس داشتی انقدر هیچی نخوردی به خاطر ویار اینجوری نشون داده. 

دفع پروتئین هم امیدوارم که خطا آزمایشگاه باشه و مشکلی نداشته باشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم تا جایی که من میدونم تیروئید تو بارداری کم کار میشه چون جنین هم از غده تیروئید مادر استفا ...

سلام عزیزم

نه سحر جان برا من زده پرکاری 

دفع پروتئین هم نمیدونم ولی باز تکرار کردم کمتر شده بود اما مسئول آزمایشگاه گفت اگه درد هم داشته باشی لحظه آزمایش ممکن پروتئین مثبت نشون بده،من که درد دارم کامل به دکتر هم گفتم ولی خب توی سونو همه چی خوب بود نمیدونم این درد برا چیه

نگرانم سحر هم تیروئید هم پروتئین

..........
سلام عزیزمنه سحر جان برا من زده پرکاری دفع پروتئین هم نمیدونم ولی باز تکرار کردم کمتر شده بود اما مس ...

نگران نباش عزیزم

تیروئید که مطمئنم چیزی نیست

دفع پروتئین هم که خداروشکرکمتر شده این دفعه ازنایش بدی میبینی که همه چی خوبه

بهت قول میدم تو فقط استرس نداشته باش. چون کاری از دستت بر نمیاد. اگه استرس داشته باشی ممکنه بازم جواب آزمایش دقیق نشه چون تیروئید یه هورمون هست و تحت تاثیر حالات روحی ما کم و زیاد میشه. 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40