2777
2789
عنوان

فک نکنم مرد عاقل پیدا شه

104 بازدید | 23 پست

همه مردایی که دیدم چش چرونن

ظاهربینن

خائنن

حالا شاید بگین نه مرد چشم پاک دیدیم و فلان

مردی ک فک میکنین چشم پاکه خوب چش چرونی میکنه لو نرفته

خائنم که بنظرم همشون هستن حالا شاید فیزیکی نه اگه خیلی لطف کنن ولی فکری حتما

کلا مردا علاقشون بصریه

خیلیا میگن مردا اینجوری شدن قدیمیا بهتر بودن

بنظر من از اول خلقت مردا همین بودن

نمیدونم ما چه گناهی کردیم گیر اینا افتادیم

من که اصلا نمیتونم ب هیچ مردی اعتماد کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل من هستین حالا نمیدونم طرز فکرمون اینه یا واقعا اینجوری هست خدا کنه ی مرد درست وحسابی گیرمون بیاف ...

بنظرم حتی اگه مردی با زن صحبت نکنه میفهمم تو مغزش یسری فانتزیا میسازه اصلا محاله نسازه با بیولوژیکش مغایرت داره

خیانت درجه داره

این پایین ترین حدشه ولی بازم خیانت محسوب میشه 

نه دیگه تا این حد

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

میشه درباره ما خانوما هم این طوری گفت😐😒

خانوما همش دنبال جلب توجهن

واسه همین به خودشون میرسن که به ما مردا نخ بدن

حتی محجبه هاشونم به خودشون خیلی میرسن و چراغ سبز نشون میدن

صداشونو عمدا نازک میکنن و با ناز حرف میزنن ازشون متنفرم

همش خرج میندازن گردن ما مردا و پول تیغ میزنن

چندشا ازشون بدم میاد😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
میشه درباره ما خانوما هم این طوری گفت😐😒خانوما همش دنبال جلب توجهنواسه همین به خودشون میرسن که به م ...

زنا اینکارو میکنن چون مردا ازشون میخان اینو 

این کارارو نکنن بهشون نگاه هم نمیشه 

بالخره جنس مکمله یکی از رو تنهایی یا نیاز جنسی یا حمایت مالی و عاطفی نیاز داره برا همین خیلیا نمیتونن از معیار مردا کناره بگین

تو فک میکنی اگه معیار مردا خوش فکری و مهربونی و باهوشی بود آنقدر عملی تو خیابون ریخته بود

نه اتفاقا زنا سعی میکردن رو شخصیتشون کار کنن

پس همینه احتمالا اینطوری فکر میکنیدمن که پدرم و همسرم ماه هستن انقد که من نگاه میکنم مخصوصا به خانوم ...

والا من شوهر خواهرم سرش قسم میخورن مدام سرش پایینه ولی از همونم من انقد شیطنت دیدم

کسی که مطمئن باش همه میگن ماهه

حالا شاید پدر و همسر شما استثنا باشن 

بصری رو خوب گفتی 

فقط باید با چشم ببینن

عاشق ظاهر و هیکل

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند