2777
2789
عنوان

فک نکنم مرد عاقل پیدا شه

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 23 پست
خدایی بنظرتون تو فکرشون خیانت نمیکنن اینا؟

به نظر من بالاخره هرکسی ممکنه هر چند وقت یکبار یه افکاری از ذهنش عبور کنه که خوب نباشه ولی مهم اینه که توانایی داشته باشه بهش اهمیت نده و بهش پر و بال نده و بتونه خودشو کنترل کنه

مثلا ادم موقع عصبانیت هم ممکنه چند تا فحش بیاد توی ذهنش ولی خودشو کنترل کنه و نگه و این کنترل کردنه خیلی مهمه

از طرفی هم کسی که سرش شلوغ باشه و ادم سر سنگینی باشه خب طبیعتا کمتر افکار منفی و اشتباه به ذهنش هجوم میاره.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

شما سخت گیری حالا چشم چرونی هم بکنه مهم اینه با تو رابطه داشته باشه اونجور که تو میخوای باید زن و مر ...

میدونم من خیلی کمال گرام

ولی مگه باهم بودن فقط تو تخت خوابه

طرف میتونه تو فکرش با طرف باشه 

خب اینم خیانته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من بالاخره هرکسی ممکنه هر چند وقت یکبار یه افکاری از ذهنش عبور کنه که خوب نباشه ولی مهم اینه ...

آخه اینا ک میدونن افکار خولی نمیاد سراغشون براچی نگاهشون میکنن

زنا اینکارو میکنن چون مردا ازشون میخان اینو این کارارو نکنن بهشون نگاه هم نمیشه بالخره جنس مکمله یکی ...

مردا از زنا میخوان چون بقیه زنا انجام میدن 

من آقایون رو خیلی دارک نمیبینم خود ما خانوما هم خیلی

علیه السلام نیستیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بصری رو خوب گفتی فقط باید با چشم ببیننعاشق ظاهر و هیکل

برعکس زنا علاقشون بیشتر به شخصیت طرفه 

از راه شنیدن عاشق میشن

اینکه طرف چجوری صحبت کنه چجوری برخورد کنه

ولی مردا از راه دیدن عاشق میشن

ب قول اون تاپیک پربازدیده طرف  گند اخلاق باشه ولی جذبه جنسی داشته باشه

مردا آویزونشن دیگه

اصن جنبه محبت ندارن ک 

دلسوزی و کوتاه اومدن بهشون نمیسازع 

مردا از زنا میخوان چون بقیه زنا انجام میدن من آقایون رو خیلی دارک نمیبینم خود ما خانوما هم خیلیعلیه ...

مرد زیبایی دوس داره دیگه مهم نیس ب چه قیمتی 

زنا هم سعی کردن خودشونو وفق بدن

حالا مهم نیس از بین زنا کی اینکارو شروع کرده 

مردا این چرخه مریضو شروع کردن

مرد زیبایی دوس داره دیگه مهم نیس ب چه قیمتی زنا هم سعی کردن خودشونو وفق بدنحالا مهم نیس از بین زنا ک ...

داستان مرغ و تخم مرغه

اولش نامعلومه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
آخه اینا ک میدونن افکار خولی نمیاد سراغشون براچی نگاهشون میکنن

خب کنترل کردن نگاه هم دست خود ادمه دیگه باید سعی کنن کنترل کنن

حتی افکارشون هم تا حدی قطعا میتونن کنترل کنن مهم اینه خودشون تصمیم بگیرن

هستن کسایی که کنترل بیشتری روی خودشون دارن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️