2777
2789

این خانم شوهرش معتاد بود بعد همش این خانواده نفرین میکرد میگفت شوهرش شوهر من ومعتاد کرد از این حرفا اون موقع بچه بودم ولی قشنگ یادم هست حالا دیشب پسر ۲۱ ساله این خانواده افتاد تو آب رودخونه غرق شد پیداش هم نکردن من خودم دیشب از کنار رودخونه رد شدم دیدم کمک نجات واتش نشانی اینا اومده بودن به شوهرم گفتم کسی افتاده تو آب گفت نه بابا آخه کی سرما جرات میکنه بره داخل آب حالا امروز خبر فوتش شنیدم همون بوده که دیشب ما دیدیم نمیدونم واقعا چطور رفته تو اون آب سرما ولی میخوام بگم یعنی نفرین اون همسایه ما گرفته؟؟؟

اخه بچه اش چه گناهی داشته هر چند ادم معتاد کسی مقصر نیست تو معتاد شدنش جز خودش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانواده ای رو میشناسم که پدر اون خانواده به طرز خیلی بدی به قتل رسیده بود و قاتل هنوزم پیدا نشده

خانوادش میگن ما اصلا نفرینش نمیکنیم فقط میسپریم بخدا

واقعا هم دعا کردن برا دیگران هم بد بخواستن برا دیگران ب زندگی خودمون برمیگرده

این دنیا تماما انرژیه

عزیزم شوهرش که بچه نبوده که به زور معتادش کنن خودش خواسته باید شوهر خودشو نفرین میکرد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم شوهرش که بچه نبوده که به زور معتادش کنن خودش خواسته باید شوهر خودشو نفرین میکرد

همون دیگه منم میگم خدادعقل داده دیگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜