2777
2789
عنوان

شغل من تمیز کردن خونه یک خانوپ هست خدایا خودت کمک کن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 100 پست
خدا بهن روزی بده من نمیدونم چرا زنه اینجوره اخه دلش نمیسوزه؟ ولی خوردنی اینا میگه حلالته

گلم تو دیوار آگهی بزن شرایطت بگو انقد زن کارمند یا باردار یا بیمار هست ک نیاز به یکی دارن کمکشون کنه..پرستاری یه کم سخته همون بری خونه رو تمیز کنی و غذا ب نفعته ..پرستاری یه کم استرس زا هست و مسئولیت داره ..اونجوری زود میتونی کارتو کنی جای دیگه هم بری ساعتی کار کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گلشهر از 7 صبح تا ساعت 3 ظهر یه نیرو نظافت میخوان ماهی 15 تومن مغازه ی نان فانتزیهیه نظافت دیگ ...

الهی دورت بگردم شهرستان هستم خودهرمز نیستم

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
خدا بزرگه 🙏

خدا بزرگه شکی نیست ولی توهم باید از داده هاش استفاده کنی،بگرد کار تو همین سبک پیدا کن با حقوق منطقی الان دختر من ۱۳ سالشه،فقط برای مهد گیفت درست میکنه هفت تومن میگیره بارها گفتم نکن الان وقت درس خوندنته،گفته علاقه دارم تو تایم بیکاریش انجام میده ،متوجه منظورم میشی؟وقتی میبینی این جوریه شرایط کاریت ،عوض اش کن 

کاش بشه بری شهرای بزرگ کار کنی 

دخترعمم خونه سالمند کار میکنه  حقوقش ماهی ده تومن فکر کنم  و می برنش خودش و مادرش مشهد

خودمم بیکار با یه پدر خسیس و بد دل و بد دهن و بد اخلاق و..

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 😭 🤲 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...