2777
2789
عنوان

شغل من تمیز کردن خونه یک خانوپ هست خدایا خودت کمک کن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 100 پست
باور نمیکنی گلم؟ من فقد خواستم دروم و حرف دلمو تاپیک کنم اصلا چرا دروغ بگم برام معنای نداره ب ...

ببخشید شما که توان اومدن تو نی نی سایت و داری یعنی نمیتونی به عقلت رجوع کنی ۵۶ تومن در روز ؟خوب پس اگه واقعا اینجوریه و دروع نمیگی ،خوشت میاد خودزنی کنی وگرنه کار خدماتی حقوقش خیلی بالاتر از این حرفاست و میتونی عوض دردودل دنبال یه کار دیگه باشی چون دردودل وقتی معنا داره که منطقی باشه مثلا بگی حقوقم ده تومنه و نمیرسه به چیزی و خسته میشم نه یک و هفتصد میگیرم و از سلامت عقل هم برخوردارم

آنلاین شاپ لوازم آرایش شرو کن یا زیور آلاتبعد بکنش کفش و کیف بعد میتونی لباسش کنی در اخرم وقتی ب موف ...

جدی ؟  اخه بلد نیستم انگار😐😢

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براي منم پرستار نيست. مياد تميز كاري ميكنع.عرض كردم جايي پرستار هست..ولي كلا نرخ نيروي نظافتي الان س ...

آخه اینجا اکثر اینایی ک میان کار میکنن تو خوابگاه های مرکز شهر زندگی میکنن و دیگه نمیخواد کرایه تاکسی بده..اگه بخواد بره اطراف کم کمش  یه تومن پول کرایه تاکسی میشه

ماهی چند روز میری خونه این خانم ؟

کمکی ها تو شهر ما خیلی درامد خوبی دارن ساعتی 100 به بالا حالا خودم با اینکه شغلم تخصصیه شرایطشو ندارم که روزی 800 الی 1 تومن بدم به کمکی یجورایی کارای خونه رو خودم هندل میکنم 

ببخشید شما که توان اومدن تو نی نی سایت و داری یعنی نمیتونی به عقلت رجوع کنی ۵۶ تومن در روز ؟خوب پس ا ...

وا  یعنی چی  یکم درست برخورد کن  

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
ماهی چند روز میری خونه این خانم ؟کمکی ها تو شهر ما خیلی درامد خوبی دارن ساعتی 100 به بالا حالا خودم ...

هر روز  هر روز 

خواستی آیدی تلگرامتو بده تا کمکت کنم خودم آنلاین شاپ ندارم ولی قبلا میخواستم بزنم یکم تجربه شرو دارم

جنس از  کجا باید خرید

اسی دنبال یه کار دیگه بگردبزن تو نرم افزار دیوار شهر خودت رو انتخاب کناین خانم خیلی کم بهت حقوق میده

چشم  بهم دعا کنید دوستان

چیز بدی نگفتن،انتظار داری بگم وای عزیزم الهی خدا لعنتش کنه حقوق کم میده؟مگه تو درختی؟

خدا بزرگه 🙏