2777
2789
عنوان

شغل من تمیز کردن خونه یک خانوپ هست خدایا خودت کمک کن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 100 پست
این داره سواستفاده میکنه ازت

خودمم میفهمگ ولی مجبورم اما نمیبخشمش

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي كمهساعتي ١٢٠ هست الان براي منپول ٥ ساعت رو كامل ميگيرنچه بمونن چه بزن

آخه من خونم مرکز شهره پرستار نمیخوام...فقط ظرف شستن و غذا هست یه ساعته میتونه کارشو تموم کنه.. اگه بیشتر بگم شوهرم نمیده وگرنه خودمم دوس دارم بیشتر بدم..

ماهی یک و هفتصد امکان نداره باور نمیکنم با اجازتون ،این همه کار خدماتی هست روزانه حقوقش بالای هفتصد ...

باور نمیکنی گلم؟   من فقد خواستم دروم و حرف دلمو تاپیک کنم    اصلا چرا دروغ بگم   برام معنای نداره بخام  دروغ بگم اتفاقا چند ماپیش بعم گفت برای شام میتونی غذا بزاری  براتون  پونصد اضافه میکنم  کم محلش کردم  کلن یادش رفته 

چون بهم سخته 

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
عزیزم کابینت کیه😐

مگه شما همون خانوم 26 ساله نیستی ک ی دختر داری و اهل کرمانی و ی آقای 35 ساله در ب در دنبالت بود

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

عزیزم کدوم شهری بگرد دنبال یه کار دیگه اینطوری توانی نمیمونه برات حداقل شهرتو بگوو من تو سایتا بگردم

هرمزگانم

مگه شما همون خانوم 26 ساله نیستی ک ی دختر داری و اهل کرمانی و ی آقای 35 ساله در ب در دنبالت بود

ن گلم 

آخه من خونم مرکز شهره پرستار نمیخوام...فقط ظرف شستن و غذا هست یه ساعته میتونه کارشو تموم کنه.. اگه ب ...

براي منم پرستار نيست. مياد تميز كاري ميكنع.

عرض كردم جايي پرستار هست..

ولي كلا نرخ نيروي نظافتي الان ساعتي ١٢٠ هست.

به مركز شهر اينا بودن مگه ربطي داره؟ نفهميدم

💕

آخه من خونم مرکز شهره پرستار نمیخوام...فقط ظرف شستن و غذا هست یه ساعته میتونه کارشو تموم کنه.. اگه ب ...

خدا بهن روزی بده من نمیدونم چرا زنه اینجوره  اخه دلش نمیسوزه؟ ولی  خوردنی   اینا میگه حلالته

چی بزنم

آنلاین شاپ لوازم آرایش شرو کن یا زیور آلات

بعد بکنش کفش و کیف 

بعد میتونی لباسش کنی 

در اخرم وقتی ب موفقیت رسیدی یه سایت میزنی خودشون از تو سایت سفارش میدن و فقط تو بسته بندی میکنی و پست میکنی 

من کسایی رو میشناسم ک حتی برا آنلاین شاپشوم کارمندم گرفتن  و یه سالن خیلی بزرگ اجاره کرده و وسایلو اونجا گزاشته چند نفر اونجا نظارت و بسته بندی دارن و یک ادمینم برا اینستا 

خودشم داره عشقو حال می کنه و هر چند وقت یه بار میره جنس میاره فقط 

حالا شما ک برای کار کردن محدودیتی ندارین 

برین توی یه لباس فروشی چیزی کار کنین تا بفهمین چی ب چیه 

بعدنم میتونی مغازه بزنی ک اوایل کار رو دستت نمونه 

باید خیلی ب پیج اینستات اهمیت بدی و براش تبلیغ کنی و...

اگه خواستی این کارو شرو کنی فقط بدون نباید نا امید بشی همین