2777
2789
عنوان

حق دارم از مادرشوهرم ناراحت بشم

431 بازدید | 49 پست

من دیروز سقط داشتم دوروز تو بیمارستان بودم آخرشم کورتاژ شدم باهزار درد و ناراحتی و دلشکسته اومدم خونه همون شب مادرشوهرم اومده به من میگه این از شانس پسرمنه دوباره امروز اومده میگه این ازشانس منه که سقط میکنی و من این بچه رو از تو خیلی بیشتر میخواستم که مادرش بودی انقدر دلم شکسته این سومین سقط منه شما بودین ناراحت نمیشدید ?

گناه من سادگی بود .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا طفلی سیاست نداره میخواد دلتو بدست بیاره جدی نگیر حالتو درک میکنم حساس شدی ولی با این چیزا اعصاب خودتو وبقیه رو بهم نریز بسپار بخدا

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
ناراحت نباش بنده خدا مادر شوهرت عمل سنگینی داشته متاسفانه مغزشو برداشتن دمپایی گذاشتن

ن من فکر کردم ایشون باردار شده بوده بعد بهم گفت حالا شاید بعدی رو حامله بشی بیشتر دوسش داشته باشی

گناه من سادگی بود .

بمیرم برات سه تا سقط داشتی؟!ناراحت نشو ولش کن انشالله که زودی یه نی نی خوشگل میاد تو بغلت.

مادرشوهر همینه دیگه من اوایل یکم بدغذابودم یه چی نمیخوردم سریع میگفت:نه باید بخوری حالا فردا بچت نشه همه چی تموم میشه ها،بهت بگم آ

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین