2777
2789
عنوان

حق دارم از مادرشوهرم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 49 پست

خیلی بیشعوره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
شما الان تو دوران حساسی هستین قطعا از این حرفا ناراحت میشید ولی از یه جایی به بعد آدم باید تصمیم بگی ...

ولی من زورم میاد به خدا رحمم انقدر میسوزه نصف سرم بی حس شده پاهام داره میترکه روحیه ام داغونه اونوقت میاد این حرفارو میزنه

گناه من سادگی بود .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بیشعوره و بی احساس جوابش رو نده عزیزم دلت شکسته اس حدا جوابش رو میدههیچ چیز بی حکمت نیس گلم اگه ب ...

قلبش تشکیل شده بود و لی رشدش متوقف شد😭

گناه من سادگی بود .
من فک میکنم شاید دیده تو خیلی غمگینی اینجور گفته ولی بد گفته منظورشو دعا میکنم واست ایشالله بچه سالم ...

نه همیشه با دختراش جمع میشن صداشون میاد مثلا سر یه مسئله ایی میشه میگن این از شانس پسرمونه ولی خدا جوابشونو بده 

گناه من سادگی بود .
نه همیشه با دختراش جمع میشن صداشون میاد مثلا سر یه مسئله ایی میشه میگن این از شانس پسرمونه ولی خدا ج ...

ایشالله ولی ولش کن هروقت حرص خوردی یاد جمله اولم بیوفت خنده ات میگیره🤣😂

قلبش تشکیل شده بود و لی رشدش متوقف شد😭

اسی اگه سه بار سقط بوده برو پیگیری کن شاید مشکلی هست که حتما قابل حل شدنه 

منم اولی قلب داشت ۱۱هفته رفتم سونو تو۹ هفته مونده بود با ضربان قلب کند خیلی سخت بود دکتر گف صبر کن قلبش ایست کنه و خونریزی کنی....خیلییی زجرآور بود ۱هفته طول کشید که قلبش ایستاد میدونم عزیزم چی میکشی

اسی اگه سه بار سقط بوده برو پیگیری کن شاید مشکلی هست که حتما قابل حل شدنه منم اولی قلب داشت ۱۱هفته ر ...

خیلی آزمایش دادیم هرچی مشکل بود حل شد ولی دوباره سقط شد شما سقط شد مشکلش،چیبود?

گناه من سادگی بود .

هر سه تا سقط ایست قلبی بوده؟ شاید غلظت خون داری عزیزم باید آسپرین بخوری!! بعد هر سقط یه سال زمان بده بعد باردار شو سریع حامله نشو که بدنت قوی تر باشه

چون یه سقط بود دکتر گف پیگیری نکن منم نکردم بعدش پسرم به دنیا اومد حالام باردارم ولی خب خیلی نذر کردم و التماس خدا کردم پسرمو بهم داد

هر سه تا سقط ایست قلبی بوده؟ شاید غلظت خون داری عزیزم باید آسپرین بخوری!! بعد هر سقط یه سال زمان بده ...

نه اولی پوچ بود دومی که اصلا نمیدونم چی بود مشکلش تو ۴ هفته سقط شد سومی قلب تشکیل شد ولی رشدش متوقف شد

آسپرین میخوردم هپارین میزدم 

گناه من سادگی بود .
چون یه سقط بود دکتر گف پیگیری نکن منم نکردم بعدش پسرم به دنیا اومد حالام باردارم ولی خب خیلی نذر کرد ...

انشا.....به سلامتی به دنیا بیاریش و سلامت باشی بدترین درده سقط وقتی امید داری و هربار سقط کنی

گناه من سادگی بود .
انشا.....به سلامتی به دنیا بیاریش و سلامت باشی بدترین درده سقط وقتی امید داری و هربار سقط کنی

انشاالله دیگه تموم میشه سختیات به دلم افتاده تا سال دیگه باردار میشی و بچه ات سالم به دنیا میاد.من دلم روشنه هرچی به دلم بیفته اتفاق افتاده