2777
2789
عنوان

حق دارم از مادرشوهرم ناراحت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 49 پست
چرا ولی ب رو خودم نمیاوردم ک اتو بدک دستش.. اوقات خودم شوهر تلخ نمیکردم..ولی زیادم دیگ توجه نمیکردم ...

همیشه این حرفارو میزنه حالم ازش بهم میخوره خودم انقدر ناراحتم دلم میخواد خودمو بکشم بعد میاد این حرفارو میزنه

گناه من سادگی بود .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یه روز حرف نزنه میمیره اخه از کی تاحالا زن بابا دلسوز شده

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀

بمیرم برات سه تا سقط داشتی؟!ناراحت نشو ولش کن انشالله که زودی یه نی نی خوشگل میاد تو بغلت.مادرشوهر ه ...

الهی بمیرن که انقدر بد زبون هستن به خدا خودش دید من از درد داشتم میمردم اومده بالاسر من این حرفارو میزنه

گناه من سادگی بود .

شما الان تو دوران حساسی هستین قطعا از این حرفا ناراحت میشید ولی از یه جایی به بعد آدم باید تصمیم بگیره از هرکسی اندازه فهم و شعورش انتظارش داشته باشه اون موقع دیگه از کسی ناراحت نمیشه خودشم راحت تره میگه فلانی که این کارو کرد یا این حرفو زد تقصیر نداره شعورش همین قده

چه بیشعوره و بی احساس جوابش رو نده عزیزم دلت شکسته اس حدا جوابش رو میده

هیچ چیز بی حکمت نیس گلم اگه بچه مشکل نداشت سقط نمیشد تقصیر توام نبوده الهی به حق فاطمه ی زهرا خدا دامنت رو سبز کنه عزیزم

مغزش روغن شده و به عن تبدیل شدهیعنی من عاشق دلداری بعضیامکاش حناق بگیرن دیگه نگن

عمدا میگه این حرفارو به شوهرم گفتم میخواست بهش بگه چرا این حرفارو میزنی گفتم ولش کن

گناه من سادگی بود .