2777
2789

هم میترسم هم دوسدارم 

هم دودلم  

ی حسی هم میگه  حالا هرچقدرم منتظر موندیم آخرش ک باید بچه دار شیم چ الان چ چندسال دیگه چ فرقی داره 

برادرشوهرم بچه دار نشدن 

مادرشوهرم هم فقط دوتا پسر 

منم میگم نکنه همسرن مشکلی داره ک چندسال دیگه ک اقدام کردیم متوجه مشکلش بشیم و بازم باید بیفتیم رو روال درمان 

دوس ندارم اختلاف سنی همسرم با بچه هاش خیلی زیاد هم باشه 

نمیدونم خیلی فکرم مشغوله این قضیه ست ک چ وقتی بچه بیارم و ایا با بچه خیلییی دستو بالم بسته میشه؟؟؟ شاغلم چون

مادرشوهر و مادرم و البته دارم ک کمک دستن بعدا برا بچه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مث تو همین اختلاف سنی رو دارم 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری بدی کنی بدی میبینی دل بشکونی دلت میشکنه یجاقضاوت کنی کسیو خدا تو‌همون شرایط قرارت میده

از من گوش کن همین الان اقدام کن من سابقه ۳سقط دارم و همیشه حسرت میخورم کاش زودتر اقدام کرده بودم

آره مامانم هم میگه اول اخرش ک قصد بچه دار شدن دارید چ فرقی میکنه الان یا دوسه سال دیگه 

همسرم میگه بذار چندتا سفر دوتایی دیگه هم باهم بریم بعد 

یعنی ما نظرمون رو اقدام برج ۳و۴ سال دیگه س 

دلم میخواد بارداریم تو زمستون باشه انشااااالله زود اقداممون موفقیت آمیز باشه و زمستون چاق و چله بشم 🥲😂 چون من اصصصصصلا نمیتونم گرمارو تحمل کنم و بخصوص تپل میشم و شکمم بزرگ میشه مخصوصا هم اهوازی هستم و هوا ب شدددددت گرم و منم همیشه بیرونم میرم سرکار

حقیقتش به نظرم اونی که می‌دونه به طور قطعی مشکل ناباروری داره از همون روز اول عروسیش نباید جلوگیری کنه و باید بیفته دنبال درمان 

اگه می‌دونی خودت و همسرت مشکل ناباروری ندارین میخای یکی دوسال صبر کن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

همین که اومدی اینجا نظر بپرسی یعنی بچه ای و اصلا بچه نیار

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

بچه دار شدن موضوع مهمیه

با مشورت روانشناس بچه دار بشو نه چهار تا کاربر تو نی نی سایت که از قضا خیلیاشون منتظر بچه ان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه داری؟؟

نه 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری بدی کنی بدی میبینی دل بشکونی دلت میشکنه یجاقضاوت کنی کسیو خدا تو‌همون شرایط قرارت میده

اگر شرایط روحی و روانیتون خوبه همین امسال اقدام کنید

فاصله سنی خودتون با بچه ها کم میشه و این خیلی عالیه

اگر کمک حال دارید و از ارتباطتون با همسرتون مطمئنید بیارید

ازمنی ک ده سال دربدر بچه بودم و دوتاسقط داشتم میگم بیار.

من اشتباه کردم ۴سال خودم نذاشتم بیاد اخرش باهزاربدبختی و ای وی اف با ۳۳سال سن تازه الان حاملم اشتباه نکن زودتر بیار

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون