2777
2789
عنوان

من 21 سالمه و همسرم 30 سالش بنظرتون چندسالگی اقدام ب بچه دارشدن بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 42 پست

نی نی سایتا میگن سنت باید از۳۰ب بالا باشه برا ازدواج بچه هم نمیخاین گربه سگ بیارین مراقبت بکنید بچه براچی....

ولی افکارشون اشتباهه بچه نعمت زندگیه 

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

یعنی چی هیچ کاری نداری مگه مادر باید ورزشکار و زبان بلد و با تحصیلات باشع چ چیزا😂😂😂 من هم تحصیلات ...

چندوقته ازدواج کردی؟منم ۲٠سالمه قراره ماه بعد اقدام کنم ولی دودلم ک توان شب نخوابی و مراقب ازش رو دارم یا نه!🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عالیه الان اولی رو بیارید و سه چهار سال بعد دومی رو بیاریدسنتون هر چی بره بالاتر حوصله خودتون و ه ...

وای من بچه دوتا سه تا دوسدارم 🥲😍😂 

چون خانواده های پر جمعیت و خیلی دوسدارم 

من خانوادم ۶ نفریم خونمون سروصدا و خوشیمون و خندمون تا سرکوچه هم میرسه 

ولی مثلا خانواده همسرم ک فقط دوتا پسر دارن یکیشم ده ساله ازدواج کرده رفته خونشون سوت و کوررر میرم اونجا چقد معذب میشم خیلی ساکتن عادت دارن دیگه 

یعنی چی هیچ کاری نداری مگه مادر باید ورزشکار و زبان بلد و با تحصیلات باشع چ چیزا😂😂😂 من هم تحصیلات ...

دست کم دوسالِ اول بعلاوه ۹ ماه بارداری

حدود سه سال، زندگیتون دستخوش تعییرات میشه که بشدت سخته. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

ی مقدار صبر کن البته از نظرمن

بهتره ب مشاور مراجعه کنید 

وزن شروع:۸۹/۶ هدف اول:۸۴ 🦋هدف دوم:۸۰🦋هدف سوم:۷۶🦋هدف چهارم:۷۴🦋هدف پنجم:۷۰🦋هدف ششم:۶۶🦋هدف هفتم:۶۲🦋هدف هشتم:۵۸👍💙 شروع:۱۴ آذر۱۴۰۳.

چندوقته ازدواج کردی؟منم ۲٠سالمه قراره ماه بعد اقدام کنم ولی دودلم ک توان شب نخوابی و مراقب ازش رو دا ...

بخدا من دخترداییم بعد ازدواجش زود بچه دارشد 

بچه ش خدا حفظش کنه چقدر مودب و ساکت بود اصلا اذیت نمیکرد شبا خیلی بیدار نمیشد خیلی گریه نمیکرد 

دختر آروم و ساکتیه کاش بچه منم اینطور شه😂😂

وای من بچه دوتا سه تا دوسدارم 🥲😍😂 چون خانواده های پر جمعیت و خیلی دوسدارم من خانوادم ۶ نفریم خونم ...

وای خیلی بچه زیاد عالیهههه

این طرز تفکرتون درسته و خیلی خوبه که زیاد دوست دارین

من کل بچگیم تا الان همش به سوت و کوری گذشت

هیچوقت همبازی نداشتم و عملا کودکیم تباه شد

مامان بابامم کوچیک بودم جدا شدن،دیگه بدتر شد و همش من تو خونه تنها بودم و اونا سرکار بودن

الانم خیلی احساس تنهایی دارم میگم کاشکی حداقل یه برادر داشتم