2777
2789
عنوان

از درونگرا بودنم متنفرم

75 بازدید | 11 پست

هر چقدر میخوام با درونگرا بودنم کنار بیام  و تو جمعا حضور پیدا کنم و معاشرت کنم رفتارمم کاملا اوکی و مودبانه هستشا ولی باز بعضی جاها میخوره تو ذوقم و رفتاراشون ناراحتم میکنه،چون همیشه یه برونگرای دیکه هست که همش حواسشون به اونه و انگار نه انگار من اصلا هستم...واقعا چرا؟!!!

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

برو داخل جمعشون بگو بخند راه بنداز 

حرفاتو با اب و تاب تعریف کن 

خاطره تعریف کن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم برونگرا هستم اذیت میشم همه اش مجبورم حرف هامو قورت بدم یه وقت کسی به خودش نگیره ناراحت شه یا اطلاعات میدم که بعدش شر میشه😂یا بقیه بعد سوء استفاده می کنند و اذیت می کنن .دلم می خواد د رونگرا و ساکت بودم و البته یکم سیاست داشتم  فعلا دارم سعی می کنم یکم ساکت باشم حالا تا بعدشم خدا کریمه 😂

برو داخل جمعشون بگو بخند راه بنداز حرفاتو با اب و تاب تعریف کن خاطره تعریف کن

والا همینکارو میکنم ولی بازم فایده نداره

خیلی خیلی خیلی درکت میکنم 🥲منم مثل تو

بعضی وقتا میمونم از خودم متنفر شم یا از مردم

اون برون‌گراها هم مشکلاتی دارن که حتی دوست دارن گاهی درون گرا باشمهیچ چیزی کامل نیست فقط کناربیا باه ...

چی بگم والا همیشه ی خدا اشکم در اومده،

نیاز به توجه کسی ندارم ولی بعضی رفتارا واقعا تو ذوق زنه

چی بگم والا همیشه ی خدا اشکم در اومده،نیاز به توجه کسی ندارم ولی بعضی رفتارا واقعا تو ذوق زنه

آخی💔

من خودم برونگرام ولی دوستم درونگراست

اما تو جمع دوستان خیلی راحته

شاید دوستات روت تاثیر گذاشتن

آخی💔من خودم برونگرام ولی دوستم درونگراستاما تو جمع دوستان خیلی راحتهشاید دوستات روت تاثیر گذاشتن

منم راحتم تو جمع میگم میخندم ولی انگار نچسبم دافعه دارم😂