2777
2789
عنوان

من 21 سالمه و همسرم 30 سالش بنظرتون چندسالگی اقدام ب بچه دارشدن بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوونی کن سنت کمه بزار ۵.۶ سال دیگه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
اگر شرایط روحی و روانیتون خوبه همین امسال اقدام کنیدفاصله سنی خودتون با بچه ها کم میشه و این خیلی عا ...

من فوق العاده از ارتباطم و همسرم کلا خیالم راحته خداروشکر 

کمک دست هم دارم برا نگه داشتن بچه بعدا 

۲۱ سالگی برای مادر شدن بسیار زوده

یعنی الان هم تحصیلات داری هم ورزشکاری هم زبان بلدی و هیچ کاری نداری؟ 🙄

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
عزیزم😂😍 راضی هستی؟؟ دوست من همسن منه ۳ تا دخترداره

شکر بچه میوه ای زندگیه

خب پس ببین سنتون خوبه.یکی بیار خیلی خوبه.شاید خدایی نکرده چند سال دیگ اقدام بکنی ب مشگل بخورین بعد تا درمان بشه فلان خیلی طول میکشه.بیار پشیمون نمیشی

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

آره مامانم هم میگه اول اخرش ک قصد بچه دار شدن دارید چ فرقی میکنه الان یا دوسه سال دیگه همسرم میگه بذ ...

حالا سال دیگه ام دیر نیست ولی حتما اقدام کنید به من آنقدر میگفتم ولی از بس یه دنده و لجباز بودم حرف بزرگترا گوش ندادم الانم تو این مشکل افتادم

گناه من سادگی بود .
من فوق العاده از ارتباطم و همسرم کلا خیالم راحته خداروشکر کمک دست هم دارم برا نگه داشتن بچه بعدا

خب عالیه الان اولی رو بیارید و سه چهار سال بعد دومی رو بیارید

سنتون هر چی بره بالاتر حوصله خودتون و همسرتون کمتر میشه

من خودم اختلاف سنیم با مادرم ۲۲ ساله،خیلی با هم کیف میکنیم

البته تک فرزندم و همیشه میگم کاشکی مامانم یکی دیگه حداقل اورده بود که من انقدر تنها نباشم

آره مامانم هم میگه اول اخرش ک قصد بچه دار شدن دارید چ فرقی میکنه الان یا دوسه سال دیگه همسرم میگه بذ ...

به حرف شوهرت گوش کن نذار حسرتی توی دلتون بمونه . یا بعدا بگه من نخواستم بذار عطش خواستن بیاد 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۱ سالگی برای مادر شدن بسیار زودهیعنی الان هم تحصیلات داری هم ورزشکاری هم زبان بلدی و هیچ کاری نداری ...

یعنی چی هیچ کاری نداری 

مگه مادر باید ورزشکار و زبان بلد و با تحصیلات باشع 

چ چیزا😂😂😂 

من هم تحصیلات دارم و دارم میخونم 

هم شاغلم 

هم وضع مالیمون خوبه و همسرم کارش خوبه 

همسرمم ارشد داره 

این چیزا زیاد ربطی ندارن 

چون با بچه میشه ادامه تحصیل داد عزیز 

من فوق العاده از ارتباطم و همسرم کلا خیالم راحته خداروشکر کمک دست هم دارم برا نگه داشتن بچه بعدا

ببین بنظرم همون بزار سال دیگ بیار

من ۲۲ و همسرم ۳۲ بچه ام ۵ سالشه

باید ببینی چقد با همسرت خوبی شرلیطشو داری

و اینا

اگرم جای تو بودن ی سال دیگه صبر میکروم چ عجلع ایه

چندسالگی اقدام کردی؟ینی بخاطره سن احتمال سقط،شدن هست؟

من ۳۰ سالم بود ازدواج کردم دوسال عقدبودم تو ۳۶ سالگی اقدام کردم سقط شد بعد ۴۰ والان ۴۱ دوباره سقط شد دوروز پیش سقط داشتم به هرحال اگه سن کمتر باشه میری دنبال درمان و استرس سنتو دیگه نداری

گناه من سادگی بود .