2777
2789
عنوان

جشن یلدای یک میلیونی مدرسه دخترم

355 بازدید | 42 پست

یک میلیون هزینه جشن یلدا؟؟؟؟

شاید منه نوعی بخاطر شرایط مالیم امسال اصلا تو خونه ی خودمم قرار نبوده که سفره یلدا بندازم اجیل بخرم و لباس هندونه تن بچم کنم چرا شرایط رو درک نمیکنن خسته شدم از این حجم از تجمل گرایی دلم میخواد بچمو اصلا نفرستم مدرسه

تا چند سال دیگه شاهد سیل عظیم آدمای تجمل گرا و رقابت گر و عقده ای خواهیم بود که دست پرورده همچین نظام اموزشی بودن

اگرم این مبلغو ندیم بچمون اونروز اجازه رفتن به مدرسه و عکاسی با دوستاش رو نداره چون مادرای دیگه اعتراض میکنن که ما هزینه کردیم لباس گرفتیم بچه ی تو عکس بچمونو خراب میکنه🙂

تازه دیروز کلی پول زدیم برا مراسم فاطمیه قربون فاطمه زهرا برم خودش راضی نیست من تو این شرایطم انقد بخوام پول خرج کنم از کجا بیارم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفری 1 میلیون؟؟ 😮

اره بخدا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

ما ۲۰۰ دادیم نماینده برای جشن ها 

چون مدرسه کلی مراسمات میگیره هزینه کم نمیشه فعلا هست برای یلدا

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
غیرانتفاعی گزاشتی؟

اره پیش دبستانی دولتی نداشتن شهرمون

عزیزم با هرچی مخالفی درمقابلش وایسا

بچتو نفرس واقعا

خودتون تو خونه ی جشن کوچولو بگیرین

منم مخالفم با اینجور کارا با اینکه مشگل مالی ندارم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کاش این مامانای خودشیرین و تازه به دوران رسیده خودشون جمع شن یه مدرسه بزنن بچه هاشونو فقط تو اون مدرسه ثبت نام کنن بقیه گناه دارن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم با هرچی مخالفی درمقابلش وایسابچتو نفرس واقعاخودتون تو خونه ی جشن کوچولو بگیرینمنم مخالفم با ای ...

من شوهرم سربازه ۵ تومن اجاره خونه کلا ۸۸۰۰ حقوق میگیره