2777
2789

سه هفتس که اومدم قهر خونه مامانم شوهرم دیروز اومد ولی تو جمع خانوادم از حرفایی که بین دو نفرمون بود حرف زد مثلا چند بار منو به حدی عصبانی میکرد که میگفتم خودمو میکشم دیروز به خانوادم گفت که خواسته خودکشی کنه و یه سری حرفایی دیگه که بین خودمون بوده تو جمع گفت خیلی اعصابم از دستش خراب شد و باعث شد منم یه سری حرفا بزنم که بشدت پشیمونم چون بیزارم از اینکه کسی از حرفایی بینمون چیزی بدونه تو این چهار سال زندگی بالای ده بار باهم دعوا کردیم منو آورده خونه مامانم اما هیچوقت چیزی نگفتم و بعد به هفته بدونه اینکه چیزی به خانوادم بگم اومده دنبالم بر گشتم اما این سری جلوی خواهر و مادرش بهم گفت برو نمیخوامت و غرورم رو خورد کرد وگرنه نمیمودم قهر دیروزم که اومد با داداشم دعوا کرد که بدتر اعصابم خورد کرد چند هفته دیگه بچم دنیا میاد توروخدا برام دعا کنید سالم و سلامت باشه چون این مدت خیلی عصبیم کرد و همش نگرانم که چیزیش بشه تو رو خدا خیلی دعا کنید 

دوران بارداری باید بزنی ب بیخیالی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دوران بارداری باید بزنی ب بیخیالی

هشت ماه بی خیال بودم و نازشو می‌کشیدم و خیلی کوتاه میمودم ولی دیگه فکر میکرد یه کس خیلی خاسه چون بالای ده بار بهم میگفت برو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله سالم وصحیح میادبغل مامان باباش🌹

فکرنکن ابجی عزیزم دعوا براهمه زن وشوهرا پیش اومده، بگو خانوادتم دخالت نکنن بینتونو خراب نکن، احترام بزارن، بالاخره ناراحت بوده نگران بوده اینجورگفته ترسیده، کش نده عزیز، ازیادتون میره 

چرا آخه اینهمه به هم میپرین اونم در این شرایط بارداریت، خب یکیتون کوتاه بیایین، دیگه دارین پدر مادر ...

کاش شوهرم اینو میفهمید و درک میکرد بخدا اونقدر کوتاه اومدم که دیگه فکر میکرد آدم خیلی خاسیه و من ولش نمیکنم 

کاش شوهرم اینو میفهمید و درک میکرد بخدا اونقدر کوتاه اومدم که دیگه فکر میکرد آدم خیلی خاسیه و من ولش ...

خب رگ خاب نداره؟ قلق خاصی نداره؟ طوری رفتار کن که به مذاقش خوش بیاد و باعث بحث نشه، هرچند سخته اما در زندگی زناشویی باید راه و روش همدیگرو پیدا کنین، وگرنه اصلا خوبیت نداره از دعواتون، خانواده ها باخبر بشن، به هیچ عنوان برا قهر نرو خونه پدرت، حتی شوهرت گف برو، بگو من خونه زندگیمو ترک نمیکنم که بحثم و دعوام رو بندازم دهن خانواده ها 

ان شاءالله سالم وصحیح میادبغل مامان باباش🌹فکرنکن ابجی عزیزم دعوا براهمه زن وشوهرا پیش اومده، بگو خا ...

ممنون عزیزم ان شالله دیروز تقصیر شوهرم بود کاش کمتر عصبانی میشد و میتونست خودشو کنترل کنه

خب رگ خاب نداره؟ قلق خاصی نداره؟ طوری رفتار کن که به مذاقش خوش بیاد و باعث بحث نشه، هرچند سخته اما د ...

بخدا تو این چهار سال همه کار کردم ولی خیلی بی منطقه اصلا برای بهبود زندگیمو ن کاری نمیکنه منم تنهایی نمیشه و اکثرا بی نتیجس میدونی برای همه منجیه ولی برای زندگی خودش هیچی نیست خیلی بچه ننس و بی نهایت خانواده دوست ولی الان که ما دعوامون شده خانوادش اصلا محلش نمیزازن من نمی‌خواستم اینجوری بشه ولی جلوی خواهر و مادرش بد جوری خوردم کرد  

ممنون عزیزم ان شالله دیروز تقصیر شوهرم بود کاش کمتر عصبانی میشد و میتونست خودشو کنترل کنه

میدونید مردا فشارکارواقتصاد روشون هست وما خیالمون تقریبا راحتتره، استرسشون بیشتره، داره براشماوبچه وزندگیتون تلاش میکنه، بخدامهربونتر باشیم اونام ارامش بیشتری دارن احساس امنیت میکنن، اونام دوس دارن ماپشتیبانشون باشیم نمیدونم چرا بیشتر ضدهم هسنیم بااینکه یه زندگی داریم برا ما دارن زندگی میکنن تلاش میکنن، ازدید مهربونی وبخشش وگذست نگاه کن بخدا زندگی آرومتری داری، ببین دعوای داداشتوخانوادت بنفعت نیس، بگو خودمون میدونیم، آشتی کن دیگه بحث نکن راجبش