2777
2789
عنوان

جشن یلدای یک میلیونی مدرسه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 42 پست

چه خبره زیر بار نرو اصلا 

والا دختر من امروز گفت نفری صدوپنجاه بیارید کیک میگیرن گفتم چه خبره هر کی هر چی تو خونه داره ببره اینطوری به هیچکس فشار نمیاد و همه با هم خوش میگدرونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اه واقعا بعضی از مدارس دیگه شورشو در آوردن

البته بستگی به مادرایه خودشیرین کلاس هم داره

معلم کلاس ما میخواست نفری صد تومن جمع کنه واسه جایزه بچه ها .جونش در اومد تا مادرا پول دادن🤣🤣🤣🤣🤣

چه خبره......من باشم شرکت نمیکنم

میترسم دل دخترم بشکنه ولی بخدا ندارم اینقد بدم موندم چه خاکی بریزم سرم اینا بچن این چه کاریه بجای فراهم کردن یه محیط شاد و قشنگ برای بچه ها که همه بتونن استفاده کنن یکاری میکنن پولدارا بتونن برن بی پولا نرن و از دور ببین و حسرت بخورن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
چه خبره زیر بار نرو اصلا والا دختر من امروز گفت نفری صدوپنجاه بیارید کیک میگیرن گفتم چه خبره هر کی ه ...

رفتم گروه دیدم خیلی از مادرا پول زدن اخرین فرصتشم امروزه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
میترسم دل دخترم بشکنه ولی بخدا ندارم اینقد بدم موندم چه خاکی بریزم سرم اینا بچن این چه کاریه بجای فر ...

خیلی زیاد هست کاش یه کم انصاف داشتن

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
اسی چندسالگی بچه دارشدین ک شوهرت سربازه دخترت پیش دبستانی؟

من همسرم دیر رفت سربازی عزیزم بنا به دلایلی 

سن سربازیش نیست الان

رفتم گروه دیدم خیلی از مادرا پول زدن اخرین فرصتشم امروزه

نزن اصلا 

به معلمشم بگو من نمیتونم انقد هزینه کنم مگه میخوان چکار کنن 

چند کیلو میوه و کیک نفری یک میلیون بدن 

خداشاهده من باشم میرم اموزش و پرورش شکایت میکنم 

میترسم دل دخترم بشکنه ولی بخدا ندارم اینقد بدم موندم چه خاکی بریزم سرم اینا بچن این چه کاریه بجای فر ...

اون روز نفرستش خودت ببرش پارکی جایی بیشتر هم بهش خوش میگذره، بعدش هم پنجشنبه و جمعه اس دیگه یادش میره😁