2777
2789
عنوان

جشن یلدای یک میلیونی مدرسه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 42 پست

نده بچه رو همون روز ببر از صبح تابعدازظهر ببر پارک خیلی ام خوشحال میشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
نزن اصلا به معلمشم بگو من نمیتونم انقد هزینه کنم مگه میخوان چکار کنن چند کیلو میوه و کیک نفری یک میل ...

فقط ۳۰۰تومن پول پارچه ی لباسشونه بریم از مدرسه بگیریم ببریم بدیم خیاط بدوزه با هزینه خودمون هزینه آتلیه هم جدا خودمون باید بدیم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم گروه دیدم خیلی از مادرا پول زدن اخرین فرصتشم امروزه

به بچه ات یاد بده قرار نیس هرچی بقیه داشتن اونم داشته باشه

اگه داری که بده ولی اگه نه .واقعا خودتو و شوهرتو تو فشار نزار

فوقش اونروز نفرست دخترتو

یه تومن رو میوه و آجیل بگیر خودتون تو خونه جشن بگیرین

خیلی زیاده،یعنی هیچ مادری مخالفت نکرد؟منم بچه هام غیر انتفاعی میرن ولی واسه هزینه زیاد مخالفت میکنن،فقط دخترم کلاس اول که بود مدرسه خودش یلدا گرفت هرکلاسی قرار شد یه خوراکی ببره..بعضی مادرای خودشیرین میخواستن بیرون هم یلدا بگیرن که بقیه مخالفت کردن 

زیاده میدونم ولی بده :)

بهترین خاطرات دخترت الانه بهترین عکسای شاد وقتش الانه 

من خیلی نسبت به این موضوع حسرت میخورم اینکه چرا بعضی جشنا عکس نگرفتم ولی بقیه عکس دارن 

اینکه چرا بعضی اردوها نرفتم و خاطره نساختم اون روزا دیگه برگشتنی نیست 

من الان حوصله عکس گرفتن با سلفی گوشی رو هم ندارم

من الان در آستانه ۲۱ سالگیم اما وقتی به اون روزا نگاه میکنم واقعا دلگیر میشم و اندکی حسرت 

فقط ۳۰۰تومن پول پارچه ی لباسشونه بریم از مدرسه بگیریم ببریم بدیم خیاط بدوزه با هزینه خودمون هزینه آت ...

کاربرا راست میگن بچه رو نفرست مدرسه ببرش شهربازی همون روز هیچ اشکالی نداره در موردشم با بچه حرف نزن اصلا 

خواهرزاده من پیش میره من عمل کردم خواهرم چند روز اومد خونه ما به دخترش میگفت پنجشنبه جمعه ست مدرسه تعطیله 

توهم اون روز بگو فردا مثلا جمعه ست تعطیله بچه که بلد نیست فعلا روزا رو 

کاربرا راست میگن بچه رو نفرست مدرسه ببرش شهربازی همون روز هیچ اشکالی نداره در موردشم با بچه حرف نزن ...

همین کارو میکنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
زیاده میدونم ولی بده :)بهترین خاطرات دخترت الانه بهترین عکسای شاد وقتش الانه من خیلی نسبت به این موض ...

وقتی ندارم تو بگو از کجا بیارم که بدم وقتی که متاهل شدی و زندگی فشار اورد اونموقع حال منو درک میکنی منم مثل تو خیلی از اردوهارو نرفتم منم جایی میرم همه عکس میگیرن حتی وقتی صدام میزنن بیا ازت عکس بگیریم دلم نمیخواد فراریم از این چیزا بس خاطرات بد داشتم

درکم کن بخدا منم دلم میخواد بره خوش بگذرونه خاطره بسازه منم توروی بچم شرمندم

هی تف به این دنیا که خوشی فقط با پول ممکنه ناخوشی هم با پول درمون میشه تف به این دنیا

چه خبره لباس و عکس😐 واقعا واجب نیست . میتونستن یه جشن کوچیک تر بگیرن که همه راضی باشن

خیلی عجیبه اومدم گروه دیدم تندی همه پول زدن یعنی هیچکس مخالف نبود؟؟؟!!!! یعنی هیچکس دستش تنگ نبود؟؟؟

خیلی عجیبه اومدم گروه دیدم تندی همه پول زدن یعنی هیچکس مخالف نبود؟؟؟!!!! یعنی هیچکس دستش تنگ نبود؟؟؟

متاسفانه دیگه اختلاف طبقاتی تو مدارسم داره موج میزنه با اینکه تو اون سن بچه اصلا نباید متوجه این چیزا بشه . زمان ما یادمه سر کمک به مدرسه همه اعتراض میکردن . الان چقدر لارج شدن 

من ومپایر اعظم نیستم😄
وقتی ندارم تو بگو از کجا بیارم که بدم وقتی که متاهل شدی و زندگی فشار اورد اونموقع حال منو درک میکنی ...

اگه بقیه مادرا هم شاکی میشدن و یسریا نمیدادن باز یه چیزی

الان که فقط تو ندی بچه خودت سنگ روی یخ میشه 

یلدا عکس میگیرن اون روز تو مدرسه نبریش یه هفته بعدش که عکسای یلدایی رو به بچه ها تحویل میدن به بقیه بچه ات ببینه چی ؟

یا فرداش که دخترت رفت مدرسه و بچه ها با شور و ذوق از روز قبلشون تعریف میکنن و میگن فلانی تو چرا نیومدی چی ؟

تو الان تو سن بچه ات و تو موقعیتش نیستی اینکه جلوی اون همه بچه تو فقط پول ندی خیییلی موقعیت بدیه خیییلی چون خودم توش بودم اینو میگم میخواستم زمین دهن باز کنه بپرم توش میخواستم گریه کنم اشک تو چشمام اما نمی‌خواستم جلو بقیه گریه کنم و اشکم بریزه

نمی‌خواستم از نظر بقیه فقیر به نظر بیام نمی‌خواستم برم مدرسه