2777
2789
سنش خیلیییی کمه برا این داستانی که شما میگییعنی توجه به اسم و...خیلی وسواسی نباشید روی این موضوعاتیس ...

خیلی حالم بده از استرس حالت تهوع دارم اینقدر جاهای مختلف رو سرچ کردم سرم درد میکنه اینقدر گریه کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی حالم بده از استرس حالت تهوع دارم اینقدر جاهای مختلف رو سرچ کردم سرم درد میکنه اینقدر گریه کردم

دوستانه بگم

دختر مگه مرض داری سرچ میکنی 😂😂😂😂

سرچ چی میکنی بچه سالمه ولش کن

اون توجه به اسمی ک تو داری میگی

میبینی بچه ۳ سالشه نه حرف میزنه ن صداش میکنی بهت واکنش میده

رو بچه ۹ ماهه داری تست میکنی؟؟؟

گوگل مگه روانشناسه؟؟

اتیسم اگر بود

چنان پدری در میاورد ک میبردی سریع روانشناس کودک

نمیتونستی زندگی کنی راحت!

بچه سالمه دختر ولش کن

دوستانه بگمدختر مگه مرض داری سرچ میکنی 😂😂😂😂سرچ چی میکنی بچه سالمه ولش کناون توجه به اسمی ک تو دا ...

اخه تو دفترچه بهداشت زده نه ماهگی باید به اسمش واکنش بده 😭 همه کاراشو تا اینجا انجام داده از دفترچه بهداشت عقب نیست به موقع خندید چهاردست و پا رفت الانم وسایلو میگیره پامیشه ارتباط چشمی داره میخنده ولی صداش میکنم اکثرا در حال بازی کردنه جواب نمیده . ممنون که جواب پیاممو دادین خیلی حالم بد بود نیاز داشتم با یکی حرف بزنم 

اخه تو دفترچه بهداشت زده نه ماهگی باید به اسمش واکنش بده 😭 همه کاراشو تا اینجا انجام داده از دفترچه ...

هیچیییش نیست عزیز دلم🫶🏻🫶🏻🫶🏻💙💙💙

ببین اولا روند رشد بچه ها متفاوته

اصلا قیاس نکن با بقیه یا دفترچه و...

مگر خود دکتر بهت بگه یه مشکلی هست مثلا دور سرش چمیدونم خوب رشد نکرده یا وزنش فلانه

خودتو سرگرم کتابای تربیتی بکن

ببین چجوری بعد ۳ سالگی باید از پوشک بگیری

حالا ک انقدر میترسی از اتیسم و‌..

من یه توصیه دارم

اینکه بفهمی روند رشد بچه توی هرماه و هر سال چیه 

مثلا شاید برات جالب باشه

یه عقیده هست از فروید ک خساست توی بزرگسالی از اون مرحله مقعدی ک ۲ سالگیه پوشک میبندیم به بچه میادش

اگر پوشکشو دیر عوض کنیم و خیلی بمونه!!!

یه چیز ساده ببین چجور میشه

بیا اینارو مطالعه کن

خیلییییی کمکت میکنه

ببین کمترین حرکت بچه برات مفهوم داره 

میفهمی چرا مثلا دستشو دراز کرد یا ادا دراورد 

سرچ کنی کتاب راجع به مرحله رشد کودک از نظر فروید

یاااا

یه کتاب هست خیلییییی دقیقه

پی دی افشو دارم توی تل خواستی برات میفرستم

سرچ کنی پیدا میکنی

نظریه شخصیت از فیست 

ویراست دهم ترجمه یحیی سید محمدی

هیچیییش نیست عزیز دلم🫶🏻🫶🏻🫶🏻💙💙💙ببین اولا روند رشد بچه ها متفاوتهاصلا قیاس نکن با بقیه یا دفت ...

ببخشید حالا که شما اینقدر اطلاعاتتون زیاده چند تا حرکت دیگه م هست بچه م انجام میده بهم بگین طبیعیه؟ مثلا سرشو وقتی دست میزنم تکون میده یا بال بال میزنه از خوشحالی گاهی دس دسی میکنه بای بای هم میکنه به ندرت ولی بعضی جاها نوشتن بچه های اتیسم بال بال میزنن و سرشونو تکون میدن ولی اطرافیانم میگن طبیعیه و همه بچه ها اینکارو میکنن من زیاد بچه زیر یه سال ندیدم نمیدونم طبیعیه یا نه ، به اخر هفته م خوردم نمیتونم ببرم دکتر خودش ببینتش 

اگه اوتیسم بود یه لحظه اروم و قرار نداشت .

یعنی چی که آروم و قرار نداشت؟ نه گاهی میشینه بازی میکنه گاهی دنبالش میدوم چهاردست و پا یا تو رورویک اونم میدوه میخنده ، گاهی م چهار دست و پا همه جای خونه میره به همه وسایل کار داره