2777
2789

بچها من هیکلم همه جاش اوکی هست فقط پهلو دارم شکم ندارم...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

میخام لباس ماکسی بپوشم پهلو هام میزنه تو ذوق🙁🙁🙁🙁 

چیکار کنم چه ورزشی کنم تا 6 ماه پهلو هام کامل بره روزی چند دقیقه ورزش کنم 

مثلا من حلقه ورزشی دارم این شکلیه

برای آب کردن پهلو خوبه؟ روزی چند دقیقه باید حلقه بزنی؟ تا پهلو هات آب بشه؟ 

تو اینترنت هم سرچ کردم این ورزش ها اومد

یا این

و این

اسکات و دراز نشست تروخدا بگید عروسی داییمه شرایط رفتن هم به باشگاه ندارم فقط تو خونه میتونم ورزش کنم

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حلقه ورزشی مناسب نیست ؛ هم به مهره ها آسیب داره هم افتادگی رحم میارع

از رو لباس هم باشه آسیب میزنه؟ 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘

حلقه فایده نداره

پس چیکار میتونم بکنم چه حرکت ورزشی برای از بین بردن پهلو خوبه. 

حلقه من قبلا میزدم خوب بود ولی به شدت کمر درد میاره

هنوز هم کمر درد داری؟ 

منم میزدم پهلو هام کبود شد چند سال پیش اما کمرم خیل لاغر کرد

یک ترکیبی هست روغنه بمالی برای پهلو عالیع

چه ترکیبی میشه بگی تروخدااا

حلقه افتضاحه فایده هم نداره

همون ورزشا رو بزن و هرچندوقت یبار هم سعی کن برقصی اونم رقص عربی

چون تمرکزش روی باسن و پهلوهاست خیلی تاثیر داره

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
من به مدت حلقه زدم کلیه هام آسیب دید

جدی😳😳وای

مطمن بخاطر حلقه بود؟ 

هنوز هم کمر درد داری؟ منم میزدم پهلو هام کبود شد چند سال پیش اما کمرم خیل لاغر کرد

بله دارم متاسفانه

کبودی که خب طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آخه چه ارتباطی به لباس داره

گفتم شاید لباس زیاد بپوشی به مهره های کمر آسیب نرنه😅😅😅