2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حلقه افتضاحه فایده هم ندارههمون ورزشا رو بزن و هرچندوقت یبار هم سعی کن برقصی اونم رقص عربیچون تمرکزش ...

رقص عربی بلد نیستم 

راستی من میرقصم ضربان قلبم تند میزنه طبیعیه؟ 

اما خیلی غرق میکنم در نیم ساعت رقص 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘

بخاطر نوع حرکتش هست نه برخوردش با کمر

یعنی بخاطر اینکه کمر میچرخونی ممکنه آسیب وارد بشه؟ 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘

یادم رفته بخدا

😔😔

خودت استفاده کردی از اون ترکیب؟ نتیجه ای داشت؟ 

جدی😳😳وایمطمن بخاطر حلقه بود؟

اره عزیزم دکتر فک میکردم شوهرم کتکم زده گفت ضربه خورده میگفتم حلقه زدم فقط از رو تاسف سرشو تکون داد گفت حلقه یه روش لاغریه تهاجمیه این طور نیست که همینطوری الکی استفاده کنی اول باید بدنتو گرم کنی بعد یکم ورزش که بدنت به عرق افتاد فقط ۱۰دور استفاده کن اما من ترسیدم انداختم بیرون

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

من باشگاه میولی حرکات شکم پهلو رو میشه تو خونه هم انجام داد

گلی میشه اسم حرکات بگی تا انجام بدم 

روزی چند دقیقه ورزش خوبه؟ بعد از نیم ساعت تازه بدنم عرق میکنه یعنی اون موقع تازه داره چربی سوزی شروع میشه؟ 

ورزشهای مربوط به پهلو بکن، اتفاقا زود آب میشه. من چون تا حالا حلقه نزدم تجربه ای ندارم

طناب زدن تاثیر داره؟ 

اره عزیزم دکتر فک میکردم شوهرم کتکم زده گفت ضربه خورده میگفتم حلقه زدم فقط از رو تاسف سرشو تکون داد ...

درسته 

هنوز هم کلیه ات خوب نشده؟ 🥺🥺🥺

درسته هنوز هم کلیه ات خوب نشده؟ 🥺🥺🥺

خداروشکر خوب شد اما خیلی بد بود 

اولش اصلا درد نداشت اما ادرارم خونی بود ترسیدم رفتم بیمارستان آندوسکوپی هم انجام داد دو ماه دارو مصرف کردم اما دکتر گفت چون یه بار اینطور شده دیگه بیشتر باید مراقب باشم اما اینقد غصه خوردم اونروزا حسابی لاغر شدم اما به قیمت جونم  

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

خداروشکر خوب شد اما خیلی بد بود اولش اصلا درد نداشت اما ادرارم خونی بود ترسیدم رفتم بیمارستان آندوسک ...

خداروشکر تنت سلام و سلامتی هست با روش های دیگه هم میشه لاغر شد

من از همینا زدم یه مدت پهلوهام آب شد ولی افتادگی رحم گرفتم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️