2777
2789

از پارساله باهاش قهرم قبلا یروز در میون راه پله ها رو از بالا تا پایین در کوچه تمیز میکردم اخه من طبقه سومم اون دوم....  

الان نمیکنم ده روز یبار هفته ای یبار تمیز میکنم . اینم بگم جاریم با اینکه رفت آمد زیادی بالا پشتبوم داره یبارم تمیز نکرده و نمیکنه ....

دعوامونم سر بچه هامون بود سر بچه ام داد بیداد کرد فهشش داد سر اینکه دخترم با پسرش سر اسباب‌بازی دعواشون شده بود . 

منم با آرامش  بهش گفتم چرا زورتو به بچه نشون میدی مگه همسن سال دخترمی بجایه اینکه بین بچه ها صلح بر قرار کنی بدتر دعواشون میندازی از هم کینه داشته باشن......

خانمم قبول نکرد شروع کرد داد بیدا فهش کاری .... 

منم از پارساله باهاش حرف نمیزنم چون اولین بارش نبود اینجوری موجی میشد قبلا چند بار اینجوری کرد اشتی کردم 

ولی اینسری خسته شدم  دلمم واقعا شکسته ..... چون آدمیه منطق سرش نمیشه و دوست داره همه چیو با زور سلیطه بازی جلو ببره 

حالا خانمم باهام لج کرده دم به دقیقه درو محکم میکوبه خونه ما بالا میلرزه هیچکسم هیچی بهش نمیگه بخدا شیشه هامون میلرزه این درو میکوبه..... تا منو میبینه راه پله خودمو تمیز میکنم  میاد با دمپایی هایه خیس گلیش رد میشه دوباره کثیف میکنه 

اصلا نمیخام باهاش دهن به دهن بشم دعوا کنم ولی خیلی حرص میخورم از کاراش هر وقت دعوا میکنم باهاش تا یه ماه بیشتر اعصابم خورده ولی اون اینهو خیالش نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون سلیطه است داد بیداد میکنه ما حریفش نمیشیم من تن صدامم کمه متاسفانه

اصلا داد و بیداد کنه

محل نزار 

در رو هم باز نکن

یه دمپایی کثیف پات کن از بالا تا پایین گلی کن

یه مدت بی خیال بشو بزار راه پله کثیف باشه مخصوصا موقعی که مهمون داره

بالاخره آدم میشه

وای دقیقا جاری من همه چی جداست حیاط مشاع ، باورت میشه کاری کرده ما جرات نمی کنیمدسالی یه بار رو حیاط بریم، درو.چنان می بنده که چند بار شیشه هاشون شکستن چون من یه بار بهش گفتم در رو محکم نبندین من که واگذارش کردم بخدا چنان فحش های بذی میده که ادم میگه بذار حیاط مال اون باشه حیاط رو کرده انباری البته تو این مو د همسرم مقصره چیزی نگفته اونم هر کار دلش خواست کرد البته خوشبختانه همه شناختنش و میدونن مشکل داره دعا می کنم از اینجا برم جای دیگه 

شما که طبقه بالایی 

هر روز آهنگ بذار و رقص و پایکوبی کن 

البته دهه فاطمیه رد شد الان میتونی آهنگ مداحی بذاری 

تو خونت به دخترت بگو بدو 

خودت بدو 

زنگ طبقه شو اشتباهی بزن 

وقتی خوابه برو دم پنجره تو خیابون  کسی رو صدا بزن 

یا تو پله ها صدا بزن 

وقتی از پایین میاین دم طبقه اونا با شدت بدو بدو کن 

هی تو پله ها دخترت صدا کن عزیزم عشقم خوشگلم 

فعلا همینا انجام بده خبرش بده 

اون سلیطه است داد بیداد میکنه ما حریفش نمیشیم من تن صدامم کمه متاسفانه

اره جارری من سلیطه بازی در میاره امروز به همسرم گفتم پمپ اب رو چک کن گفت کن رو حیاط نکیرم گفتم یعنی اینقدر ازش می ترسی، بخدا همه از حیغ و فحشاش می ترسن خدا لعنتش کنه من که نمی بخمشمش

شما که طبقه بالایی هر روز آهنگ بذار و رقص و پایکوبی کن البته دهه فاطمیه رد شد الان میتونی آهنگ مداحی ...

چند بار دخترم در اتاقمونو کوبید همچین داد بیداد کرد از پاییین ساعت ۶ بعدظهر بود خسته شدیم از دستتون فلان بستان یا یکم بدو بدو کردنی برادرشوهرم میاد بالا میگه چه خبرتونه . حالا جالبش اینجاست من یدونه بچه دارم اون ۳ تا ببین مستاجری میرفتم وضعیتم خیلی بهتر بود خونه خودمه اسایش ندارم مهمون جرات نداره بیاد خونم از بس حسودن پشت سر مهمونم کلییییی حرف بار میکنن چون فامیلیم قشنگ به گوشش میرسه چند ساله هیچکی خونم نمیاد از ترس اینا