2777
2789

مدیر و معاون و همکلاسی و... روح و روانم رو به بازی میگیرن !! من دو روز تمام برای امتحانمون خوندم ، اخرشم سوالات لو رفت بچه های کلاس اونایی که درس نمیخونن فقط و فقط برای یللی تللی میان مدرسه ، عمدا سوالات به ماهایی که درس خوند کلاس بودیم ندادن!

با تقلب ۲۰ شدن همه  من شدم ۱۸/۵ ...فقط خدا میدونه چقدر گریه کردم!

اینا به جهنم اصلا، تمام کلاس برای زمین زدنم هر کاری میکنه مدام حسودی و حسودی ، چرا؟ چون من یکم بیشتر از بقیه به آیندم فکر میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی بابای پولدار داشتن نعمت خیلیییییی خوبیه 

اسی نمیخوام نا امیدت کنما ولی  فک نکن درس بخونی دیگه همه چی تمومه 

من سال کنکور نه کتاب میخریدم، نه آزمون نه کلاس نه مشاوره ، هیچی ، آخرش رشته و دانشگاه که خواستم قبول شدم 

الان میرم دانشگاه میبینم دوستام با ماشین میان ، منِ اسگل با اتوبوس و پیاده 

خسته شدم 

من پدرم پولداره ولی حتی دانشگاه ازادم نرفتم نشستم پشت کنکور اتفاقا خیلیم برام مهمه ک دولتی قبول شم

ربطی نداره

اینکه سوالات رو داشتن به شما نمیدادن به ارتباط ربط داره عزیزم من وقتی دبیرستان میرفتم ادم درس خونی نبودم همینجوری سوالات رو پیدا میکردم تقلب میکردم یا هرچیز دیگ نتیجشم شد پشت کنکور موندن کلی ارتباطمم با درس خونا خیلی قوی بود گاهی سوالی ازشون میپرسیدم توضیحی ازشون میخواستم یا سوال امتحانی چیزی پیدا میکردم بهشون میدادم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
من پدرم پولداره ولی حتی دانشگاه ازادم نرفتم نشستم پشت کنکور اتفاقا خیلیم برام مهمه ک دولتی قبول شمرب ...

من خودم جزوه معدل‌های برتر نهایی بودم!

و رابطم با کل کلاس خوبه ! اونا دلشون نمیخواد کسی پیشرفت کنه😕

آره حرفتون کاملا درستهولی اعصابم چی؟زحماتم چی؟

چرا فک میکنی نمرات کلاسی انقد اهمیت داره؟

چیزی که مهمه همون نهایی هاست فقط نهایی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چرا فک میکنی نمرات کلاسی انقد اهمیت داره؟چیزی که مهمه همون نهایی هاست فقط نهایی

نمرات کلاسی کمک خیلی زیادی میکنه خیلیا با کلاسی ها قبول شدن... جدا از این... اون همه تلاشی که من کردم چی؟اون زحمت و شب بیداری و صبح نخوابی چی؟

نمرات کلاسی کمک خیلی زیادی میکنه خیلیا با کلاسی ها قبول شدن... جدا از این... اون همه تلاشی که من کرد ...

شما مگه نمیگی نمراتت همیشه بالاست و زحمت میشکی؟

مگه برای نمره قبولی شما تلاش میکنی؟

نمرات کلاسی یا همون مستمر برای نمرات تک رقمی که برای قبولی تلاش میکنن تاثیر داره نه برای کسی که برای کنکور و تراز نهایی میخونه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

پس رها کن

اروم برو بشین یه گوشه درستو بخون امتحانتو بده ارومم بیا بیرون

میگی برا ۱۸.۵ اشک ریختم خوب این باعث خوشحالیشون میشه

جدای این حرفا تمام اینا امتحان تو کلاسیه ن به درد تو میخوره ن به درد اونا اصل نهاییه ما دوازدهم حتی یازدهمم تق و لق و برا مسخره بازی میرفتیم مدرسه اصلا رو این امتحانا ن از لحاظ نمره ن از لحاظ علمی حساب باز نکن چ ۲ بشی چ ۲۰ بشی تفاوتی نداره به جنبه محک زدن خودت بهشون نگا کن مثلا الان بیا ببین اون ۱.۵ نمره ایراد از کجا بوده اون مبحثو باز بخون

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ