2777
2789

من موهای خیلی بلند قشنگی داشتم اوایل تابستون زد به سرم همه رو با قیچی اشپزخونه قیچی کردم😭بعدشم چتری زدم

الانم باز چتری زدم گند خورد تو موهام 

چجوری جلو خودتون میگیرید؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شوهرم میگه کوتاه نکن.وگرنه انقد از موی بلند بدم‌ میاد.دیشب گفتم میخوام برم کوتاه کنم یه بلوند خرابی هم بزارم گفت نمیخواد.گفتم باشه هنینو میرم رنگ میکنم ده تومن خرج میذارم رو دستت بفهمی مو فقط کوتاه😂

یاد انتظاری که برای‌ بلندشدنشون کشیدم می افتم

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤

موهام تا رو باسنمه....ولی خیلی اذیت میکنه☹

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من تا پارسال موهام یلند بود به امید همسر ایندم🤭🥴بعد که نشد و خودم قرار شد نزارم بیاد کوتاه کردم

منم میخوام کوتاه کنم میبینم خبری از شوهر نی😂🤦‍♀️

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
نه واقعا پشیمون میشی اگه کوتاه کنی من دلم برا موهام خیلی تنگ شده

نه بابا.همیشه بلند میکنم بعد کوتاه تا گردن،قشنگ کیف میکنما.هیچوقتم پشیمون نشدم ولی دیگه این سری خیلی مظلومانه میگه کوتاه نکن دلم نمیاد

وای یه لحظه هم نمیتونم تصور کنم که کوتاهشون کنم 

به جونم وصله 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂