2777
2789
عنوان

وسایل خونه برای عدم تمکین

224 بازدید | 24 پست

برای داداشم وسایل خریدیم گفتم اینجا بگم که اگه برای تایید کارشناس نمیدونه چیا بگیره کارش راه بیوفته 

اول که خونه باید بالای ۶۰متر باشه بیرون شهر نباشه 

حومه موردی ندارد 

لوازم ضروری : فرش برای پذیرایی،فرش برای اتاق خواب،تلویزیون،یخچال،گاز ماشین،لباسشویی، میز تلویزیون ( اگه نمی‌خواین پول میز تلویزیون بدین بجاش تی وی رو به دیوار وصل کنید) ،آبمیوه گیری ، اتو ، جاروبرقی ، تخت دونفره ،کشو ،بخاری هم برای پذیرایی هم اتاق خواب ،قاشق چنگال ،صافی،سینی پذیرایی(پلاستیکی نباشه)،لیوان پذیرایی،پارچ،لیوان معمولی،کارد پذیرایی،میوه خوری و شیرینی خوری،تخته گوشت ،ظروف پلاستیکی،قابله چند تیکه،کفگیر و ملاقه،دستمال گردگیری،صافی چای،جا مایعی،نمکدون،ظروف پذیرایی،ماست خوری،ساعت،جا حبوبات ،سطل آشغال، قندان ،تخت دو نفره،خوشخواب و پتو بالشت 

مبل اختیاریه به ما که گیر ندادن تخت خوابم اختیاریه ولی این بازرس گیر داد که باید تخت بخرید 

وسایلم نمی‌خواد گرون باشه از هرچیز ارزون ترینو بردارید مارک ایرانی هم مهم نیست ولی ولی باید ببینین شان عروس چقدره ( اگه چیزی کم و کسر باشه میرین تهیه میکنین و دوباره بازرس و خبر میکنین )

بازم بستگی به نظر بازرس داره یکی کمتر گیر میده یکی مثل بازرس ما سخت گیر 

امیدوارم هیچوقت نیاز به اینکار نباشه ❤️

داستان چیه 😕

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم متوجه نشدم چرا

منمم

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

خب؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
متوجه نشدم‌اینا برا چیه؟

فکر کنم برادرشون باید اینا رو تهیه کنه تا خانم تشریف ببرن سر زندگیشون

باید اون اقایی ک میگفتن خرج عروسی هم به عهده عروس باشه اینحا تگ کرد توی تامبک جهیزیه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

اول خط  تاپیک گفته دوستان 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

مثلا خانوم میره شکایت میکنه که من میخوام مستقل شم، اقا میره خونه اجاره میکنه باید وسایل توش باشه وگرنه دادگاه اقا رو محکوم میکنه به دادن نفقه.ولی خونه و وسیله باشه و خانوم نره بش عدم تنکین میزنن و نفقه نمیدن و به مرد هم اجازه ازدواج مجدد میدن

داستان چیه 😕

عزیزم وسایل لازم برای عدم تمکین زنه 

داداشم با زنش دوران عقد به مشکل خوردن و نمی خوان با هم زندگی کنن ولی دادگاه گفته باید خونه تهیه کنی تا حق طلاق و به زن ندیم 

اینا وسایلیه که دهن قاضی و میبنده و به نفع برادرم رای میده

امیدوارم اشتباه برداشت نکنی تمام اشتباهات از زن بوده بخاطر فحاشی و بد دهنی 

اینو پست کردم چون هیچ چیزی داخل گوگل پیدا نمیشه ماهم تو راه دادگاه پاسگاه فهمیدیم گفتم شاید بتونم به کسی کمک کنم