2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 58681 بازدید | 710 پست
اونم میگفت بهم گفت خیلی ب چیزای کوچیک گیر میدی نرفتیم تموم شد و رفت دیگه چرا میگی دعوت نمی‌کرد و...خ ...

عزمزمه برای همین‌چیزای کوچک الکی اوقات خودتون رو تلخ میکنین الان نازت خریدار داره 

ولی کم کم ازت سرد میشه

تو رفتارت تجدید نظر کن

کارت خیلی اشتباه بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطره خالش کلی دعوا کردیم

حق داشته. خیلی طاقچه بالا گذاشتی. اینجوری خودتو از چشم میندازی. حالا که گفتی نه دیگه ایراد گرفتنت از خاله ش چی بود. والله من بودم کلی ام خوشحال میشدم. چون جمعشون جمع بوده و یاد تو افتادن این ارزشمنده

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

چرا اینجا همه حق رو به شوهرش دادن یعنی خودتون در این حد 🤏

واسه خودتون ارزش قائلید که تازه عروس باشی پاگشات نکردن بعد نیم ساعت قبل شام یه تعارف الکی بهتون کنن پامیشین میرید؟

اسی صد درصد حق داشتی نری اما به شوهرت نباید چیزی میگفتی فقط بعدا بحث مهمونی پیش اومد میگفتی من دیر جایی دعوتم کنن نمیرم حس اضافه بودن بهم دست میده

خب باید میرفتم؟ آمادگی نداشتم آخه حداقل زود بگه شاید من شام خوردم یا ..آخه خیلی دیره ۷ونیم اخه؟

خب به هر دلیلی نرفتی تموم شد. دیکه چرا خاله رو توی چشم خواهر زاده خار میکنی. ولی خیلی حرمت گذاشته دعوت کرده. متاسفانه با این فرمون بری جلو قوم شوهر سالی یکبارم دعوتت نمیکنن بعدا. خودخواه و خودشیفته بودنم حدی دارا

حق داشته. خیلی طاقچه بالا گذاشتی. اینجوری خودتو از چشم میندازی. حالا که گفتی نه دیگه ایراد گرفتنت از ...

😏😏😏 انقد خودتو کوچیک نکن جایی دیر دعوت شدی نرو طرف اگه از قبل میخواسته اندازه توهم غذا درست کنه زنگ میزد بهت میگفت اخر سر که همه رو دعوت کرده نیم ساعت قبل شام بعد یهو یادش بیفته بزار به فلانی هم بگیم

دعوتی که دقیقه اخره از سر اجباره

ببین انقدر همه چی رو پیچیده نکنید با خواهرش جمع بودن دور هم یاد عروس خانواده کردن. کدوم اجبار نمیخواست زنگ نمیزد. بنظرم اتفاقا دعوت رسمی از سر اجبار و به جا آوردن رسم و رسومه کسی که انقدر خودمونی دعوتت میکنه از سر صدق و علاقه ست

اگه پاگشا کرده و اولین بارت نیست که میخوای بری خونشون ایرادی نداره بالاخره خاله ی شوهرت تو رو هم مثل خواهرزاده ش میدونه احتمالا و یهو دلش خواسته شمام برید اگه آمادگی نداشتی مجبور نبودی بزی اما ایراد گرفتن و دعوا کردن که چرا بهت گفتن بری کار درستی نیست 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
😏😏😏 انقد خودتو کوچیک نکن جایی دیر دعوت شدی نرو طرف اگه از قبل میخواسته اندازه توهم غذا درست کنه ز ...

کوچیک شدن نیست. رو راست بودنه. صادق بودنه. خودمونی بودنه. چیه خودتونو توی چارچوبا گم کردید تهش که چی. زندگی اصلا انقدر سخت نیست.

من مثلا آبگوشت درست کردم یهو یادم میاد شوهر دختر خاله م آبگوشت دوست داره زنگ میزنم دختر خاله پاشین بیاین اینجا دور هم باشیم آبگوشت گذاشتم یادت افتادم. 

این دور همه خیلی قشنگ تره تا اینکه توی یه سری قواعد و اوصول تخس بودنا خشک بودنا غرق بشم.خداروشکر همه فامیل احتراممو دارن و احترامشونو دارم چون همیشه خودمونی بودمو هستم اتفاقا کوچیک نشدم همه میگن بشدت گرم و صمیمی هستم. پس بزرگ میشم نه کوچیک

حرف شما درست نبوده ببین خاله شوهرت احترام گذاشته زنگ زده شوهرتم که گفته خانمم نظر بده در نهایتم که جواب منفی دادین دیگه نباید قضیه را کشش میدادی 

خیلی حساس رفتار می کنی نمیتونی یکدفعه شوهرت را از فامیل جدا کنی

حق داشتی عزیزم ایراد الکی نیست کسی که میخواد مهمون دعوت کنه حداقل از یک روز قبل باید زنگ بزنه که بتونی برنامه ریزی کنی وقتی میگی حتی تاحالا دعوتت نکردن از همین الان احترام خودتو حفظ کن باید بدونن احترام گذاشتن متقابله