2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 62087 بازدید | 752 پست

من نمیدونم نظرم چقدر درسته

ولی الان دوره ای شده که متأسفانه اکثرا رفت و آمد ها خیلی کمه ینی ممکنه خاله خودت هم بهت توجهی نکنه چه برسه به خاله شوهر

و اینکه شاید خاله همسرتون شرایط خوبی نداشته که شمارو دعوت کنه یا شایدم اونقد فکر نمی‌کرده مهمه براتون

و شاید مادرشوهرتون ازش خواسته یا به هرحال یجورایی متوجه شده

و شمام چون اطلاع ندارین حق دارین کمی دلخور شین ولی با لحن خوب تری به شوهرتون میگفتین که به دعوا نمی‌کشید و حرفتون هم زوه بودین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین همینو بگو ... یه جوری میگن چقدر فیس افاده دارید آدم هنگ می‌کنه به یه چیز اینقدر طبیعی میگن فیس ...

برادر شوهر من اولین بار اس ام اس داد به همسرم گفت فردا بیاید خونه ما اونم بعد ۲ سال از نامزدیمون انگار من گشنه هستم یا بابام به من غذا نمیده من همین این اس ام اس داد بدو بدو برم اونجا 

من نرفتم 😅 

بعد عروسیمون مثل انسان دعوت کردن پاشدم رفتم دست خالی هم نرفتم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

اینکه بری یا نری اختیار باخودت

ولی اینکه همسرت گفته بزار ازهمسرم بپرسم خوشم اومد تو حالا که نرفتی نباید چیزی هم میگفتی فوقش همسرت می‌پرسید چرا میگفتی آماده نیستم دیر شده یه بهونه میاوردی نه اون برخورد

حالا که گذشت 

کارت درست بوده

اصلا بهتون تعارف زده خاله

که ناراحت نشید خواهرش اپنجا بوذه بابا

کار خوبی کردی ولی اره

از الان سر فامیل دعوا نکن

شوهرت عقلش رسیده بهت اختیار داده

شمام رد کردی و کار عاقلانه

دیگه بدگویی و گله گی نکن اول کاری بابا

اونوقت همسرت فکر میکنه شما شمشیرت از رو بستی

یه بار خواهر شوهرم دعوتم کرد ماه رمضون ساعت ۳اذان هم ۵میداد گقتم باشه میام رفتم چشمت روز بد نبینه سوپ نپخته با کوکو سبزی گذاشته بود خیلی هول هولی پذیرایی میکرد  پشیمون شدم انقدر که چرا رفتم دفعه بعد ساعت ۷و نیم شب واسه شام دعوتم کرد نرفتم دیگه هم بعدش نرفتم خونشون چون بهش برخورد احترام گذاشتم دعونت کردم نیومدی 

برادر شوهر من اولین بار اس ام اس داد به همسرم گفت فردا بیاید خونه ما اونم بعد ۲ سال از نامزدیمون انگ ...

کار درستی کردید .

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

راستش میفهمم اولین بار بوده میخواستی بری خونه فامیل شوهر از قبل هیچ آمادگی ای نداشتی یکباره بخوای حس صمیمیت کنی بری سحته هیچ آمادگی ذهنی نداشتی شوهرت بالخره خالش بوده براش فرقی نداشته خودت و سرزنش نکن خب اینطوری دوست نداشتی ناراحتم نباش دنبال اینکه بگی کارت درست بوده یا نه فقط اینکه اگر کسی خواسته باشه دعوت کنه احترام قائل میشه تازه عروس و برای اولین بار از قبل دعوت میکنه خیلی حس خودمونی کرده شماهم عادت ندتشتی