2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 62109 بازدید | 752 پست

خیلیام رسم و یا حوصله پاگشا کردن ندارن 

یعنی نباید دیگه دعوت کرد خونشون رفت؟ 

زورکی باید خودمونو پاگشا کنیم؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کردی نرفتی .. اینکه از سر اجبار که خواهرش نگه داشته شام بگه عروستم بگو بیاد ...

حتما مادرشوهرت خواسته بیاد خونه اونم گفته بمون بعد فهمیدن شمااونجایی رودوایسی گفته به اونم بگم بیاد..

.
خوب کردی نرفتی .. اینکه از سر اجبار که خواهرش نگه داشته شام بگه عروستم بگو بیاد ...حتما مادرشوهرت خو ...

دیگه ببخشید که فرش قرمز پهن نمیکنن 

چه غرور مسخره و بیجایی دارید بازم احترام گذاشته دعوت کرده 

انتطار دارید خاله همسر عاشق چشم و ابروش باشه؟ 

اونم میگفت بهم گفت خیلی ب چیزای کوچیک گیر میدی نرفتیم تموم شد و رفت دیگه چرا میگی دعوت نمی‌کرد و...خ ...

به این پستای اینستا که همش تو دوجله حرف میزنن بقیه هم میگن ععععع آفرینننن ، توجه نکن اینایی که میگن هرکی از قبل بهت نگف نرو و اینا .. تو باید شرایط خودتو بسنجی ببینی چه موقعیتی داری 

خاله‌ش برا دعوت رسمی مهمونتون نکرده بود ، شام گذاشته بود گف به شما هم بگه دور هم باشین ، اگرم نمیخواستی بری نباید اینجوری به شوهرت میگفتی 

باشه ؛ حق با تو

خوب کردید ،اگر میخواست دعوت کنه از روز قبل میگفت نه غروب ،ارزش نزاشته و میخواسته از سر خودش وا کنه ،این چند تا درس میده یکی به شوهرت که بفهمه باید احترام بزارن نه هر دری هر وقت وا شد برن توش ،مادر شوهرتم میفهمه که نمیتونه شما رو بازی بده ،معلومه شما ی چیرهایی برات مهمه ،و همین طور خالشون ،درسته که شوهرت بهت حرف زد ولی همشون حساب کار میاد دستشون ،سبک نیستی که پاشی بری ،چرا اگه دو سال از ازدواجت گذشته بود ی چیزی

کاش رفته بودی

بالاخره خواستن ک توام اونجا باشی

هم شوهرت خوشحال میشد هم مادرشوهرت بهت افتخار میکرد ک اینجور عروس مودبی داره

شاید به روت نمیاوردن ولی قطعا خوشحال میشدن

تو نیکی میکن و در دجله انداز

دنبالم نیا اسیرم میشی  

انقدر از این ادا و اصولا بدم میاد،اون احترام گذاشته دعوت کرده ،چقدر دا در میارین،الان دعوت نمیکرد میخواستی یه چی دیگه بگی

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
دیگه ببخشید که فرش قرمز پهن نمیکنن چه غرور مسخره و بیجایی دارید بازم احترام گذاشته دعوت کرده انتطار ...

اولا تازه عروسه ...بقول خودش کسی هم ارزش قائل نشده یه پاگشا دعوتش کنه ...صدرصد بدون از رو رودروایسی که خواهرش اونجا بوده گفته بیا اونم ۷شب ...

یکم برای خودتون ارزش قائل بشین این احترام نیس این سبک کردن طرفه 

حالا اگه از قبل رفت أمدی داشتن آره اونوقت شما بگو تقصیر داشته ..منم میگم ...

.
خوب کردید ،اگر میخواست دعوت کنه از روز قبل میگفت نه غروب ،ارزش نزاشته و میخواسته از سر خودش وا کنه ، ...

این مدل راهنمایی کردن اصلا درست نیست. ایشون دعوت رسمی و مهمونی نکرده. دور هم جمع شدن دلشون پیش تازه عروس فامیل  بوده زنگ زدن گفتن توام بیا. والله باید خیلیی هم خوشحال میشد. یه دور همی بوده دیگه میرفت شوهرشو سربلند کرده بود حالا هم که نرفته تصمیم خودشه ولی حق نداشته بتوپه شوهرش دیر دعوت کرده. 

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....