2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 62091 بازدید | 752 پست
کوچیک شدن نیست. رو راست بودنه. صادق بودنه. خودمونی بودنه. چیه خودتونو توی چارچوبا گم کردید تهش که چی ...

ببین ۷ و نیم دیگه واقعا دیره اون غذا شو درست کرده هرچقدر هم ساده اندازه خودشون درست کرده ممکنه اینا برن ببینن غذا کمه بعد خود عروس ضایع میشه دیگه دیره دیر باید تا ساعت ۵ اینا بهشون خبر میداد حالا که نرفته بهتره چون معلومه اون خاله از سر اجبار خواهرش روش نشده به ایناهم تعارف کرده اگه میرفتن و غذا کم بود واقعا زشت میشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسي جان من كاملا بهت حق ميدم.خانوما چه تون شده .تازه عروسه ها بايد پاگشا كنن.همين طوري شب نشيني رفتن ...

شما از کجا مطمئنی قبلا پاگشاش نکرده؟ اسی در این مورد چیزی نگفت. حالا نرفته خیلی خوب جواب داده که شام مهمون مادرم هستیم و تمام. ما خانمایی که بهمون میگی چتون شده میگیم خب تو که با دلایل خودت نرفتی. دیگه جرا خاله رو  میکوبونی تو سر نامزدت؟ نرفتی تمام عقلم گفت نرم بهتره و نرفتم. دیگه خاله ت اله بله درست نیست حرف ما اینه

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
کوچیک شدن نیست. رو راست بودنه. صادق بودنه. خودمونی بودنه. چیه خودتونو توی چارچوبا گم کردید تهش که چی ...

مثلا فکر شو کن ساعت ۷. و نیم تو داری غذاتو اماده میکنی سفره میندازی یهو یکی زنگ بزنه بگه امشب همه اینجان شماهم پاشو بیا با خودت فکر نمیکنی چرا اون موقع که یادش بود به بقیه فامیل زنگ بزنه و دعوت کنه به من زنگ نزد الان تازه یادش افتاده

ببین ۷ و نیم دیگه واقعا دیره اون غذا شو درست کرده هرچقدر هم ساده اندازه خودشون درست کرده ممکنه اینا ...

من اصلا حرف این نیست باید میرفت. اصلا به هر دلیلی دلش نخواسته بره. من میگم خودشو توی ذهن شوهرش کوچیک کرده با ایرادی که از خاله گرفته‌ نرفت دلیل خوبی ام آورد تمام. اوقات خودشون تلخ کرده. شوهر و ناراحت کرده خاله ام خار کرده. میگم رفتار تینجوریش غلطه. وگرنه شما هرجا رسمی هم دعوت شی مختاری بری یا نه.ولی دیگه از الان خاله ت اینه عمه ت اونه غلطه. من اینو میگم

خوب کاری کردی به حرف بقیه گوش نکن

والا دعوت نصف شبی توهینه کلا

من حتی ناراحتم میشم

مهموناش دعوت کرده

تو رو دقیقه اخر معلوم‌نیس کی گفته تو رم دعوت کرده🤣😂چه کار زشتی واقعا

ب نظر من خوب کردی

از همین اول همه طرز رفتارشونو می فهمن

هر چند که من خودم این رفتارو هرگز انجام ندادم و پشیمونم الان

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مثلا فکر شو کن ساعت ۷. و نیم تو داری غذاتو اماده میکنی سفره میندازی یهو یکی زنگ بزنه بگه امشب همه ای ...

من یه سری فامیلمون زنگ زد بهم که مهمون داریم فلانیا. حرف تو شده دلمون هواتو کرده همه میتونید پاشید شام بیاید.

اون شب قراره نبوده من مهمون اونجا باشم خب مثلا دختر عموی منه خاله و دختر خاله ش که ربطی به من ندارن رو دعوت کرده بود اصلا قرار نبوده من برم مهمونی خانواده گی خاله هاش.

بعد خودشون میگن فلانی رو خیلی وقته ندیدیم دلمون تنگ شده حالا تصمیم میگیرن به من زنگ بزنن. ببین عزیزم اینجا دل تنگ من بودن من مهمون رسمی نبودم دوست داشتن که گفتن بیا.

منم گفتم معذب نمیشن مزاحم نیستیم گفت نه همه میگن کاش بود بلند شدیم رفتیم. چی قشنگ تر از این که توی یه محلس یاد من افتادن.

بخدا جدی میگم سخت نگیرید. نه در پذیرایی ها در دعوت شدن و دعوت کردنا.‌شاید اصلا شما از این اخلاق من خوشت نیاد اما باور کردن اصل زندگی به همین ساده بودناشه گلم

اسی اخر متنش نوشته تاحالا دعوت نکردنکامل نخوندی

خب دیگه نرفته به دلیل منطقی خودش. من فقط میگم خاله رو کوچیک نمیکرد گفته نه و تمام. شوهرشم ناراحت نمیکرد همین

من یه سری فامیلمون زنگ زد بهم که مهمون داریم فلانیا. حرف تو شده دلمون هواتو کرده همه میتونید پاشید ش ...

زندگی تو با بقیه تفاوت داره عقیده ها هم فرق داره.

طرف تازه عروسه 

دقیقه ۹۰ زنگ زدن تو هم بیا حالا زیاد صمیمی نیستن خاله مادر شوهرش🤣😂

به قول دوستان طرف باید حموم بره به خودش برسه

به شدتتتت کار خوبی کرده نرفته دمش گرم

به خودش ارزش قائل شده

اسی یه راه حل بهت بدم؟ یه جعبه شکلاتی چیزی بگیر با شوهرت و مادرش برو خونشون رو بوسی کن بگو خاله جان اون روز یکم مساعد نبودم نتونستم بیام الان اومدم از دلت در بیارم اها تمام