2777
2789
عنوان

اگ اون رهات کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش که زن و بچه داره .خوده دوستم هم ازدواج کرده . دیگه فکر نکنم شوهرش بیاد دنبالش 😄

خب عزیز دلم 

از کجا حال زندگی اونارو میدونی شاید مرده حسرت داره

تازه دوستت خوشبخته دیک اونو میخواد چیکار؟

خب عزیز دلم از کجا حال زندگی اونارو میدونی شاید مرده حسرت دارهتازه دوستت خوشبخته دیک اونو میخواد چیک ...

آره خوشبخت شده . 

اما همیشه میگه (  واقعا حقم این نبود که  شوهرم خیانت کنه و بره با یکی دیگه  و منو رها کنه . )

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
یعنی با اون زن هرزه خوشبخته ؟که بخاطرش زندگیش خراب کرد

نه .دوستمو گفتم . دوستم خوشبخت شده ‌.

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
مگ توی دل مرده داره زندگی میکنه؟؟شاید مرده داره خودشو نفرین میکنه

آره . این حرفت درسته ‌.