2777
2789
عنوان

از هیچی دیگه لذت نمی‌برم

163 بازدید | 20 پست

انگار دنیا برام تکراری شده 

تو خونمون هم انگار گرد مرده پاشیدن خانواده مهمونی و عروسی های شاد فامیل رو نمیرن عوضش هر کی بمیره میدون من که نمیرم 

انگار مرده پرستن ولی طرف تا زنده س حتی بهش زنگ هم نمیزنن 

منم که همش تو خونه ام یعنی نه پولی دارم نه جایی که برم 

بیرون رفتن هم پول می خواد یه دوستی دارم همش میگه بیا یه راز بریم بیرون همش میپیچونمش 

کار هم خیلی گشتم ولی نشد برم سر کار 

منم همین گوشی فقط اهنگ دیگه دوست ندارم فیلم دوست ندارم حتی اینستا رو هم دیگه دوست ندارم 

احساس میکنم زندگی خیلی پوچ و بی معنی شده برام 

قبلا غذا میتونستم بخورم ولی الان انقدر قرص لاغری خوردم که تقریبا اشتهام هم بسته شده 

دیگه تمام دلخوشیم شده همین رژیم 

اونم همش با خودم فکر میکنم بفرما لاغر هم شدی 

کی تو رو میبینه مگه فقط تو خونه نیستی 

مگه عروسی مهمونی میری که نگران اینی که اندامت خوب باشع 

اندامتو خوب نگه دار سلامتی خیلی مهمه

سلامتی ارزشمند ترین داراییته.

به روح خودت برس

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از همهههههه آدما متنفررم از هر کی ک شکل آدمه مخصوصا ایرانی و اصلا از اینجا خوشم نمی یاد

اخیرا از آدما زیاد ضربه دیدم حتی اینجام نمی یام الان اومدم چون واقعا از آدما بدم می یاد:)

توهین کنی متقابلا میبینی..... کاربری دست من و مامانمع😘😘

چی خوش‌حالت میکنه؟

فقط خودتو دوست داشته باش

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

تا حدی واقن حرفات بجاست . منم اینطوریم کاملا . برا من هیچی ب اندازه دین تنوع نداشت باعث شد نه از دین زده شم نه از دنیا یه جورایی من و تو حالت اعتدال گذاشت البته من اهل سنتم نمی‌دونم خواهرای شیعه چجورن . در کل من کامل درکت میکنم

این افسردگی عوارض قرص لاغریته

قبلا هم همین جوری بودم 

ولی خوب اون موقع یکم امید داشتم 

خیلی تلاش کردم تو همش شکست خوردم همین ناامیدم کرده 

قرصا رو هم دکتر تغذیه داده

قبلا هم همین جوری بودم ولی خوب اون موقع یکم امید داشتم خیلی تلاش کردم تو همش شکست خوردم همین ناامیدم ...

الان قرص مصرف می کنید؟

چ قرصی ؟!

بله دقیقا این قرص های لاغری ب شدت افسردگی ناامیدی میاره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
تا حدی واقن حرفات بجاست . منم اینطوریم کاملا . برا من هیچی ب اندازه دین تنوع نداشت باعث شد نه از دین ...

خوش بحالت 

دین برای اهل سنت خوبه چون عزا نداره 

ولی شیعه بودی بیشتر افسرده میشدی چون همش عزاس 

خوش بحالت دین برای اهل سنت خوبه چون عزا نداره ولی شیعه بودی بیشتر افسرده میشدی چون همش عزاس

با احترام زیاد بله درسته من تو شهری بزرگ شدم که بیشترشون شیعه بودن و خودم با عقاید اونا بزرگ شدم و بعد نوجوانی با دوستای اهل سنتم دوست شدم و دوباره میگم با احترام زیاد تفاوت خیلی زیاده

الان قرص مصرف می کنید؟چ قرصی ؟!بله دقیقا این قرص های لاغری ب شدت افسردگی ناامیدی میاره

عزیزم ربطی نداره 

من رفتم دانشگاه برای طراحی دوخت انگار پولم حرام بود کلی پول شه یه دادم ولی کلاسا برگذار نمیشد 

حتی کار با چرخ رو هم بهمون یاد ندادن 

خلاصه اونجا رو ول کردم 

بعدش از طریق یکی از دوستام وارد شرکتی شدم که بعدا فهمیدم هرمیه 

بیشترین آسیب های روحیم زو از اون شرکت اشغال دروغ گو خودم فقط ضرر کردم 

بعدش هم رفتم کلاس داروخانه ولی گفتن برای کار آموزی حتما باید یکی معرفت بشه وگرنه هیچ داروخانه ای همین جوری رات نمیده 

خانواده ام هم هیچ وقت پشت م نبودن همش ناامیدم کردن گفتن تو هیچی نمیشی آلان باورت میشه اونا خوشحالن از آین موضوع که من هیچی نشدم 

با این همه مشکل بازم میکی قرص های لاغری اینجوریت کرده 

عزیزم ربطی نداره من رفتم دانشگاه برای طراحی دوخت انگار پولم حرام بود کلی پول شه یه دادم ولی کلاسا بر ...

آخه منم قرص لاغری مصرف میکردم ب شدت افسرده بودم 

در مورد وقایعی ک براتون پیش اومده ناامید نباشید شما خیلی جوونیدو خیلی فرصت دارید دوباره از نو شروع کنید من الان اونقدر پشیمونم ک چرا دنبال علایقم نرفتم فک میکنم ی دنیا ب خودم بدهکارم،از خودم شرمندم ک حتی توو این سن ی گواهی نامه رانندگی نگرفتم ولی شما جوونید