2777
2789
عنوان

عاشق شوهرم بودم اما زندگیمو دوس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 38 پست
خاطرم هست مادر خدا بیامرزم دوستی داشت که اسم همسرشون خلیل بود و ایشون رو اذیت می کرد از قضا محل سکون ...

وااای کاملا میفهمم حرفشو ببین چقدر زده شده بوده هااا

ولی خندم گرفت که نباید میگرفت

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

لازم نیست با خانواده همسرت زیاد رفت وامد کنی وقتی دوست ندارن کمتر برو کم حرف بزن جدی باش برای خودت ز ...

وای منم همینم. جاریم خوش اومد تو زندگی برادرشوهرم و اول نمیخواستن بیا ببین الان چیکار که براش نمیکنن. البته برادرشوهرم به شدت پشتش بود نه از خانوادش زد نه از خانومش. طوری رفتار کرد که خانوادش چنان به زنش احترام میزارن که نگو. مثلا یکبار بدون دعوت زمانی که نامزد بودن خانمش و برده بود خونه یکارش مادرشوهرم یواشکی بهش گفته بودما خبر میدادی برادرشوهرمچنان دعوا کرده بودمگه چقدر میخواد غذا بخوره خودشم یک لقمه سر سفره غذا نخورده بود دیگه همان شد. مادرشوهرممیرفتکربلا مثلا من یک بچه داشتم یک کادو برای زن اون اضافه میاورد میگفت چون شما بچه ندارین یعنی کارهایی که هیچ وقت برای من نکردن ولی عروس دوم خبر نداره چه بلاهایی سر اولی اوردن حالا اوستا شدن فکر میکنه همش به اولی احترام گذاشتن درصورتی که همچین چیزی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسش داشتم اونم دوسم داره. اخلاقشم بد نیست خوبه

خب پس کلا خانوادشو بذار کنار

و کم گذاشتن‌هاشونو ب زندگی تون ربط نده

فکن خانواده نداره و خودتون دوتا قراره زندگی تون رو بسازین

با این شرایطی ک میگی خودتم حتما دنبال کار باش

جالب تر اینکه میگی عروس کارمند میخاستن!

کدوم دختر کارمندی زن یه همچین پسری میشه آخه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

وقتی خانواده یکی شعور نداره همین میشهچه ربطی داره اون دوتا میخوان زندگی کننبزرگترها بایدبزرگتری کنند ...

عزیزم اکثر خانواده های ایرانی اینجورین 

توقع دارن عروس روخودشون انتخاب کنن نه پسرشون

و وقتی پسره مخالفت کنع، تنها اهرم فشارشون میشه مساعل مالی. سریع میگن دیگه رو ما حساب نکن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

وااای کاملا میفهمم حرفشو ببین چقدر زده شده بوده هاااولی خندم گرفت که نباید میگرفت

انشاالله همیشه بخندی الان هم اون خانم هم همسرشون هم مادرم سالهاست که به رحمت ایزدی پیوستن اما نکته مهم این خاطره در مورد این خانم اینه که خدای نکرده رفتار خانواده موجب سرد شدن ایشون از همسرشان هم ممکنه بشه

عزیزم اکثر خانواده های ایرانی اینجورین توقع دارن عروس روخودشون انتخاب کنن نه پسرشونو وقتی پسره مخالف ...

درسته

ولی خیلی از عروسها خودشون انتخاب میکنن

بازم زندگی همون پسرشون با وجود بچه  بهم میزنن

کاری میکنن طلاق بگیرن

اصلا آدم نمیفهمه فازشون چیه؟؟

انگار عقلشون نمیرسه زندگی پسرشون نابود کردن

انشاالله همیشه بخندی الان هم اون خانم هم همسرشون هم مادرم سالهاست که به رحمت ایزدی پیوستن اما نکته م ...

مرسی عزیزم همچنین شما،خدا بیامرزتشون،اره درسته متوجه هستم دخالت و رفتار بد تاثیر داره ،ولی ایشونم با عشق ازدواج کرده باید تحمل کنه تا این روزها بگزره،مخصوصا هم که همسرشون پشتشه ودوسش داره.

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

درستهولی خیلی از عروسها خودشون انتخاب میکننبازم زندگی همون پسرشون با وجود بچه بهم میزننکاری میکنن ط ...

آره..  اینجوری هم خیلی هست..

خودشون میرن خاستگاری  ولی بعدش عروس رو ب چشم دشمن خوبی میبینن

فعلا بحث روی اونا نیس

بنظرمن وقتی خانواده مخالفن نباید ازدواج کرد 

اینروزا انقد گرونی زیاده ک فقط اگ پسره وض مالیش عالی باشه میتونی قید خانوادشو بزنی

اسی اشتباه کرده واقعا..  پسره وض مالی‌شم خوب نیس

حالا خانوادش احتمالا انقد کوتاهی میکنن ک فراری‌ش بدن