2777
2789
عنوان

عاشق شوهرم بودم اما زندگیمو دوس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 38 پست
این ازدواج و زندگی چیزی نبود که من میخواستم من حد اقل از روز مراسم نامزدی و عقدم یه شب شاد میخواستم ...

واقعا چرا با چیزای چرت زندگی و عشقتونو خراب میکنین

حس میکنم خیلیا فکر میکنن ازدواج و طلاق بچه بازیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ازدواج و زندگی چیزی نبود که من میخواستم من حد اقل از روز مراسم نامزدی و عقدم یه شب شاد میخواستم ...

حالا فکر میکنی برای بقیه که گرفتن شب عروسی و عقد گریه نکردن. به خدا بقیه رو هم یک جور دیگه جزوندن البته نه همه ولی اکثرا دیدم بعد عروسی ها حرف و حدیث و دعوا کم پیش میاد بی هیچی باشه. اگر واقع شوهرت ادم خوبی هست و محبتت میکنه به خاطرش به اینچیزا فکر نکن ولی اگر بی محبت هست و درکت نمیکنه اون بحثش جداست

دقیقا وصع مالی شوهرمم خوب نیست با چگگو دندون داریم زندگی رو نگه میداریم . نه هدیه ای اوردن برام توی ...

چی بگم عزیزم

خودت مقصری خب

دقیقا هدفت چی بود از ازدواج با پسری ک وض مالیش بده و خانوادش هم پشتش نیستن ؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

لازم نیست با خانواده همسرت زیاد رفت وامد کنی وقتی دوست ندارن کمتر برو کم حرف بزن جدی باش برای خودت زندگی کن ،همیش زندگی به یه روال نیست من همون عروس بزرگ هم که پدرشوهر مادرشوهرم دوسم داشتن وعروس کوچک رونمی خواستن الان اونو خیلی بیشتر از من دوس دارن،راستش من اصلا دوست نداشتم که منو بخوان هرعروسی رو که بیشتر بخوان شرو زحمتاو دردسراهم واسه همون عروس فکر نکنی خیلی خوبه درکل خانواده شوهر دخترشونو می خوان نه عروس خیلی ساده ای که فکر می کنی همچین چیزی درست،هرچقدر نخوانت بهتره هرچقدر کمتر بری بهتر

اون بد نیست خوبه اما قید خانوادشو نمیزنه

تو ک میتونی بزنی.بخاطرارامش خودت منم الان خونه مادرشوهرم نمیرم اون میاد من نمیرم بنده خدا زن بدی نیس خوبه کاری ب کارم ندارع اما من چون حس بدی میگیرم ازش خونش نمیرم

برای حفظ زندگیم  ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏
بخاطر خانواده شوهرت که نباید از شوهرت دلسرد بشی

خاطرم هست مادر خدا بیامرزم دوستی داشت که اسم همسرشون خلیل بود و ایشون رو اذیت می کرد از قضا محل سکونتشان هم امامزاده ای داشت بنام خلیل اون خانم میگفتند بخاطر نفرت از همسرم هر وقت به امامزاده خلیل هم می رسم روم رو بر می گردونم

عزیزم... باید اینو میدونستی خب...توی ازدواج بحث خانواده ها خیلی مهمه..ای کاش هیچ دختری باوجود مخالفت ...

وقتی خانواده یکی شعور نداره همین میشه

چه ربطی داره اون دوتا میخوان زندگی کنن

بزرگترها بایدبزرگتری کنند

ضمنا من چندین زوج میشناسم خونواده پسر انتخابش کرده

آخرش همون مادر گهش

که دختر انتخاب کرده بود از حسودیش 

زندگیه اونها هم زده

شعور فقط شعور باید داشته باشن

برو سر کار یاهنر از اونا چشم ببند خدابهت هزار برابر عزت ومال میده

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
عقدیم . اره خودش خوبه

میدونم و کاملا درک میکنم منظورتو عزیزم ،ولی همین که خودش خوبه و عاشقانه ازدواج کردی خودش خیلییی مهمه،انشالله خودش برات بهترین هارو میخره وسایل و ..ارزش ناراحتی نداره ،میرسه روزی که تلافی کنی براشون ..پس خودتو ناراحت نکن مهم همسره تو زندکی نه دیگران،انشالله خوشبخت شی.

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...