2777
2789

سلام خانما یعنی دیگه تا اخر سال وام نمیدن؟ ما نفر ۵۱ چقدر طول میکشه یعنی؟؟؟ خیلی نگرانم. از خرداد ثبتنام کردیم. بعضیا ۲ ۳ ماهه میگیرن اخه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
چرا دیرشده واسه شما؟برا ما خیلی زود دادن در حد یه ماههمه چی گرون شده زودتر بگیرین

شانس منه🥲 کدوم بانک و شهر بودین؟ ما سپه هنوز ۵۰ نفر مونده نمیدونم چند ماه طول بشکه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه امسال اصلا وام دادن

دوستم از خرداد دنبال کارای وامش بود

هنوز ک هنوز هیچی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
مگه امسال اصلا وام دادندوستم از خرداد دنبال کارای وامش بودهنوز ک هنوز هیچی

از همین نگرانم😔 یعنی تا کی شرایط اینه؟؟؟ نکنه تا چند سال ندن تو ۴ ماه ۳ نفر حرکت کرده

از همین نگرانم😔 یعنی تا کی شرایط اینه؟؟؟ نکنه تا چند سال ندن تو ۴ ماه ۳ نفر حرکت کرده

خدا نکنه

همین ی دلخوش وام هم از مردم بگیرن دیگه هیچی

خدا کنه تا بهمن همه واما رو بدن،چون بعد از اون میبندن سیستم واما رو تا اوایل سال بعد

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
خدا نکنههمین ی دلخوش وام هم از مردم بگیرن دیگه هیچیخدا کنه تا بهمن همه واما رو بدن،چون بعد از اون می ...

توروخدا دعا کنید

ما از مهر اقدام کردیم آبان بهمون دادن بانک ملت بودیم

امسال؟ ملت کدوم استان؟ تهران خب بودجش زیاده