2777
2789
عنوان

وقتی یه مادر میخواد خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 81 پست

چیشده عزیزم بجای گریه از مشکلت بگو

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ بمیرم براش که یه مادر افسرده همیشه در حال گریه میبینههه اخه گناهه این طفل معصوم چیه

من وقتی بچه های بی مادر میبینم که هر کس از راه برسه یه بلایی سرش میاره دیگه اصلا به نبودن فکر نمی‌کنم. اصلا 

تواین دنیای گرگ بچه هات رو دست کی میسپاری؟

برو یه راه حل پیدا کن.اواره کردن بچه هات راهس نیست

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
اخ زندگی دیگه نا ندارمم بخدا دیگه نمیتونممم دیگه بسه خسته امم خستهه 😔😔😔😭😭😭😭😭

عزیزم من بهتر ازخودت درکت می کنم اما بچه هیچ گناهی نداره وبه همین شبهای عزبزقسم میخورم پشیمون میشی دور ازجونت این کارو انجام بدی اون لحظه ای که بدونی کارازکار گذشت واقعا پشیمون میشی اما دیگه تمومی وتازه اون دنیا شروع زجر وعذاب برزخیت من دیدم وشنیدم چند نفر التماس می کردن نجاتمون بدین اما دیگه کاری از کسی برنیومده پس نکن فقط صبوری کن مراقب بچت باش وباتمام وجودت تلاش کن خوشبخت بشه 

عزیزم دوست رفیق و خواهری چیزی نداری چندروز بری مسافرت یا تفریح از این حال و هوا در بیای ؟ :) ولی به ...

با یه شوهر معتاد وهزاررررر تا مشکل دیگه و مشکلات خودم سرپا میتونم وایسم  حتی حوصله نفس کشیدن ندارم دیگه  برم تفریح؟

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 

چی شده فداتشم؟

چرا این حالو داری الان؟

حیفته به خدا.حیف جوونی و‌ زندگیته.

حیفه عروسی بچه ات رو نبینی،فارغ التحصیلیش رو نبینی،بچه دار شدن و خوش بخت شدنش رو نبینی

میخوای باعث وبانی عذاب هات زندگی کنه و خوش باشه ولی تو زیر خاک سرد باشی؟

میخوای بچه ات با هر نفسش حسرت داشتن و نگاه و محبتت رو داشته باشه؟

قوی باش خواهر،تو خدا رو داری.بچه ای رو داری که وجودش بهت قدرت میده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
تواین دنیای گرگ بچه هات رو دست کی میسپاری؟برو یه راه حل پیدا کن.اواره کردن بچه هات راهس نیست

😭😭😭😭چرا زندگی روی خوش نشونم نمیده 

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭