2777
2789
عنوان

وقتی یه مادر میخواد خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 81 پست
اخ بمیرم براش که یه مادر افسرده همیشه در حال گریه میبینههه اخه گناهه این طفل معصوم چیه

میگم چرا گریه هااا چرا 

مگه اون درد ارزشش بیشتر از خودت و بچته که اینقدر بزرگش کردی و گریه ها کردی 

فقط با خدا باش و واقعا پادشاهی کن حتی در مقابل ناعلاج ترین غم‌ها و درد ها 

با پسرت شاد باش هر روز قربون صدقه اش برو نازش کن براش غذا بپز به عشقش بشور بپز زندگی کن 

منتظر بزرگ شدنش باش که یه مرد میشه و تو می بینی و افتخار میکنی به وجودش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با یه شوهر معتاد وهزاررررر تا مشکل دیگه و مشکلات خودم سرپا میتونم وایسم حتی حوصله نفس کشیدن ندارم د ...

خودتم داری میگی با یه شوهر معتاد بعد بنظرت این معتاد میتونه پدر خوبی باشه ؟ قطعا نه اگه خانوادت هواتو دارن یا پس انداز داری جدا شو‌ برای زندگی خودت پسرت تلاش کن نه برای مرگ :))

با یه شوهر معتاد وهزاررررر تا مشکل دیگه و مشکلات خودم سرپا میتونم وایسم حتی حوصله نفس کشیدن ندارم د ...

منم همه این مشکلاتش تحمل کردم صبر کردم اخرش خیانتشم دیدم دارم با دوتا دختر جدا میشم 

اونشب میخاستم خودمو بکشم ولی فکر کردم بچه هام چی میشن چقد اونا بغلم گریه کردن 

زدم شیشه های خونرو شکستم 

دیدم شوهرم بیخیال تر از قبل و خوشحال میگرده 

من فقط نابود میشم و بچه هام 

رقتم مهرو نفقم اجرا گزاشتم و یه پرونده براش باز کردم منتظرم مردنشو ببینم 

میگم چرا گریه هااا چرا مگه اون درد ارزشش بیشتر از خودت و بچته که اینقدر بزرگش کردی و گریه ها کردی فق ...

خیلییی بخودم اینجوری روحیه میدم ولی باز  کم میارمم 

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 
منم همه این مشکلاتش تحمل کردم صبر کردم اخرش خیانتشم دیدم دارم با دوتا دختر جدا میشم اونشب میخاستم خو ...

چقد بده پناهی نداشته باشی  چقد بده تنها باشی 

😭😭😭😭چرا زندگی روی خوش نشونم نمیده

منم بارها  ته ته بن بست گیر کردم و فقط دست و پا زدم .همین افکار خودکشی عین زنگ مرتب تو سرم صدا میداد ولی صبر وتحمل منو از اون مرحله دور کرد.مشکلاتم تموم نشده حتی بیشتر هم شده ولی دیگه بی خیال شدم 

تو هم سعی کن بیخیال بشی

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

فداتشم بچه ات رو میخوای بسپری دست پدر معتاد؟

میخوای بچه ات کتک خور عمه و مامان بزرگ و عمو بشه؟

خودت چی فداتشم؟ جای اینکه بچه ات رو بغل کنی و براش مادری کنی،جای اینکه نازش رو بکشی میخوای تو هم تنهاش بزاری؟

عزیزم میدونم سخته،به قرآن میدونم چقدرم سخته ولی هر نفست واسه بچه ات ارزش داره،حسرت اینکه دستات رو بگیره،بغلت کنه،ببوستت رو به دل کوچیکش نزار

به خدا دلم واسه خودت و بچه ات ریش شد

میدونم یه آدم و بیشتر از اون یه مادر باید چیا کشیده باشه که به این درجه برسه.

الهی بمیرم واست خواهر.حیفته آبجی دیگه به این چیزا فکرم نکن.

به خدا خوشبختی لحظه ایه که بچه ات رو بغل میکنی،میبوسیش بمون و واسه بچه ات بجنگ

خدا پشت و پناهت فداتشم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
فداتشم بچه ات رو میخوای بسپری دست پدر معتاد؟میخوای بچه ات کتک خور عمه و مامان بزرگ و عمو بشه؟خودت چی ...

مرسی ازتون  با حرفاتون خیلی اروم شدم  بخاطر بچم که بعد من چی میشه همه پناهش تو این دنیای لجن منم