2777
2789
عنوان

وای خسته شدم بچه زرتو زرت سرما میخوره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 150 پست
عزیزم من شرایط پسرشمارونمیدونم امااینوبدون اگربچروزیادببریش دکتروهی داروشیمیایی بهش بدی بچه بدنش ضعی ...

یعنی خب گلوش ک چرکی میشه دارو ندیم ؟ ما خونمون شوفاژ روشنه اما بازم از دیوارا سرما میاد منو شوهرم میریم زیر پتو پسرم متنفره خوابشم سنگین باشه پتورو شوت میکنه اونور .. بخاطر همین ی بادی با ی دورس تنشه همیشه .. .. الانم گلوش پرچرکه خب چجوری دارو ندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این ویروس لامصب از وسط مهر دختر من گرفتچقدر دکتر بردم اینسری تب هم کرد میره ومیاد ویروسش هرسری ...

لعنت به این ویروس خستمون کرد 

ببین منو شوهرم اصلا از این ویروسا از بچها نمیگیریم فقط این سه تا بچه مریضن 

چه دکتری میبری؟ پسر من همیشه خدا مریضه تا حالا دگزا ندادن بهش. تازه دکترشم عوض کردم تازگیا این جدیده ...

اخرین بار چون نصف شب بود بردم درمانگاه کودکان متخصص بود مثلا ..مطمئن نیستم ک دگزا بود گفت یک سومشو بزن و وقتی زدم انگار مخدر بود کلا سرفه هاش بند اومد 

پارسال پاییز اخرش متخصص عفونی ما رو درمان کرد از بس شدت عفونت تنفسی مون بالا بود همه مونم از پسرم گر ...

میدونی اخه حس میکنم بچم از بیخ و بن ضعیفه ..ب اضافه اینکه بد غذاهم هستتت

اخرین بار چون نصف شب بود بردم درمانگاه کودکان متخصص بود مثلا ..مطمئن نیستم ک دگزا بود گفت یک سومشو ب ...

من والا به خودمم بدن نمیزنم حتما یه دکتر خوب پیدا کن همیشه پیش اون ببر خیالت راحت باشه

از شما هم زود زودمریض میشه؟؟ خدایا اخه چقد انتی بیوتیک بخورن این طفلیا دکتراهم ک فقط بلدن دگزا بدن

بابا شما دیگه خیلی کم صبری ...دختر من ۱۵ سالشه تا حالا ۴ بار مریض شده

از بچه دو ساله چه انتظاریه ...وقتی ویروس هست آدم مریض میشه دیگه فصل سرما و ویروس و سرماخوردگی ...مایعات زیاد مصرف کنید ...

پسر منم آبریزش شدید بینی داره دکتر میگف ویروسه انتی بیوتیک نداد بنظرتون دوباره ببرمش؟میترسم همینا بر ...

دفعه قبل منم دخترم و بردم گفت عفونت نداره انتی بیوتیک نداد همون مریضی موند شد سرفه های خلط دار شدید دیگه الان اموکسی سیلین ۲۵۰ میدم بهش