2777
2789
عنوان

وای خسته شدم بچه زرتو زرت سرما میخوره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 150 پست

دکتر به ما گفت واکسن آنفلوآنزا دیگه نزنین. یه سال زدیم بعد ۶ ماه که اثرش از بین رفت سرماخوردگی های وحشتناک سراغمون اومد . البته هر کسی خودش بهتر میدونه بزنه یا نه من فقط تجربه مو گفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من والا به خودمم بدن نمیزنم حتما یه دکتر خوب پیدا کن همیشه پیش اون ببر خیالت راحت باشه

داره ی دکتر ک اکثرا میبرم همونجا میگم اوندقه پنج شنبه بود ساعت یک شب یهو اوج گرفت گلوش پر چرک چاره نداشتم 😔 حالا بنظرت دگزا بوده؟

من الان بچم یکسال و دوماهشه ی هفته است دارم هر ۱۲ ساعت  بهش دوسی سی آموکسی کلا ۶۴۳رمیدم  ولی هنوز خلط داره و بینیش کیپ میشه بچم موقع خواب خیلی اذیته خلط نمیذاره بخوابه چیکار کنم دوباره ببرم دکتر؟

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
بابا شما دیگه خیلی کم صبری ...دختر من ۱۵ سالشه تا حالا ۴ بار مریض شدهاز بچه دو ساله چه انتظاریه ...و ...

خو شما میگی چکار کنم ادما تو هرسنی دلسوز بچشونن اخه بچه کوچیک زود زود مریض میشه ادم دلش میسوزه + اینکه اذیتاشم بیشتر از بچه پونزده ساله س

متاسفانه هیچکدومشونو نمیخوره ن خود میوه شو ن ابشو .. فقط اگه ازین ابمیوه های سنیچ باشه میخوره 😮‍💨

سن ایچ واسه سرما خوردگی بدتره 

آب پرتقال هم نده 

نارنگی هم نده 

انار هم نده و گردو هم نده

سیب و لیمو شیرین و بادوم درختی بده

حتی کباب و چربی اینام براش بده دمپخت و سوپ و حلیم خوبه