2777
2789
عنوان

وای خسته شدم بچه زرتو زرت سرما میخوره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 150 پست
اخ اخ دقیقا مشکل منه ینی داغون شدم از بس حرص خوردم از این مریض شنای تند تند حالم از فصل پاییز و زمست ...

منم متنفرم از هرچی ویروسه تابستون ک اسهال استفراغ زمستونم سرفه ابریزش .. خدا یا گناه دارن هب 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شما هم زود زودمریض میشه؟؟ خدایا اخه چقد انتی بیوتیک بخورن این طفلیا دکتراهم ک فقط بلدن دگزا بدن

چه دکتری میبری؟ پسر من همیشه خدا مریضه تا حالا دگزا ندادن بهش. تازه دکترشم عوض کردم تازگیا این جدیده انتی بیوتیکم به راحتی نمیده 

شما دکتر نبردین ؟ چرا اخه انقد زود زود مریض میشن 😔

پارسال پاییز اخرش متخصص عفونی ما رو درمان کرد از بس شدت عفونت تنفسی مون بالا بود همه مونم از پسرم گرفتیم .باور کن پنج میلیون تازه با بیمه ما پول داروهای مختلف دادیم .یخچالمون شده بود داروخونه! 

خودمو بچمو بستم به اجیل تازه و سیر خام و شلغم و آش ...

امسال اول سال براش واکسن انفولانزا زدم همون رژیم رو تکرار کردم ...دوبار درگیر ویروس شد اما به شدت ضعیف و در حد ابریزش دو سه روزه و چنتا کپسول آموکسی سیلین ...واقعا نسبت به پارسال بهتر شد.

مجازه ب دوسال؟

اره ولی یک چهارم بده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

فم نکنم تموم بشن 😭 از موقع پیروس کرونا لعنتی اومد انواع و اقسام ویروسا اختراع شد و افتاد رو سر زبون ...

لعنت به کرونا که بیچارمون کرد من از فصل پاییز متنفرم 

دخترام از اول پاییز مریضن تا اردیبهشت 

هر ویروس جدیدی میاد اول میاد توی خونه ما بعد میره جاهای دیگه شما هر کاری بگی من کردم اصلا مریضی بچها ...

ببین این ویروس لامصب از وسط مهر دختر من گرفت

چقدر دکتر بردم اینسری تب هم کرد 

میره ومیاد ویروسش 

هرسری با یه علامت 

وقتی میبرم بیمارستان میبینم داره همه گیر میشه همه علایم عین هممممم

دارو اصلا روش جواب نمیده خیلی کم

هر ویروس جدیدی میاد اول میاد توی خونه ما بعد میره جاهای دیگه شما هر کاری بگی من کردم اصلا مریضی بچها ...

پسر منم آبریزش شدید بینی داره دکتر میگف ویروسه انتی بیوتیک نداد بنظرتون دوباره ببرمش؟میترسم همینا بره تو گلو و ریه و...