2777
2789
عنوان

من فکر میکنم همه عشق ها دروغه و فقط هوس

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 24 پست
الان شما کاملا جبهتون رو عوض کردیدشما نگفتید اگر تامین نشه.گفتید فرض کنید کلا چینین چیزی از ازل نباش ...

خب منم منظورم همون بود دیگه

خودتون هم جواب خودتون رو دادین

وگرنه اینکه اصلا این نیاز وجود نداشته باشه که غیرممکنه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

شاید اول نیاز جسمانی برطرف بشه. اما اگه هر دو رودخانه بتونن یکی بشن. آگاهی و حضورشان زیاد باشه. هر  لحظه بتونن گلهای عشق و آبیاری کنن هرس کنند. همدیگرو درک کنند. رابطه از جسم بالاتر بره. دو تا روح یا اسمشو هر چی میزاری. انرژی یکی بشن. حس عشق و سرور و می تونن تجربه کنند. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید اول نیاز جسمانی برطرف بشه. اما اگه هر دو رودخانه بتونن یکی بشن. آگاهی و حضورشان زیاد باشه. هر ...

اون عشقی که شما میگید جنسش فرق داره

پایه اش بر هوس بنا شده. از ذات مشکل داره

اما عشق والدین و فرزند و خدا و بنده اش هیچوقت اینطوری نبوده

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اگر همون یه نیاز مدتی براورده نشهمردها خیانت میکنن یا طلاق میگیرندیگه حاضر به ادامه زندگی نیستدرسته ...

عزیزم دلیل خیانت فقط عدم رابطه ی جنسی نیست 

چه بسا زوج هایی که رابطه جنسی با کیفیتی هم داشتن ولی خیانت کردن 

یا کسایی بودن که به خاطر بیماری نباید رابطه جنسی برقرار میکردن ولی یه عمر کنار هم زندگی کردن 

میفهمم چی میگی متاسفانه تو این زمونه همه چی رو شهوت و پول میچرخه 

اما حقیقت زندگی این نیست 

اینو نباید فراموش کنیم...

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

عزیزم دلیل خیانت فقط عدم رابطه ی جنسی نیست چه بسا زوج هایی که رابطه جنسی با کیفیتی هم داشتن ولی خیان ...

من الان بحثم این نیست که علت خیانت چیه

بحثم اینه که کلا روابط زن و مرد بر همین پایه و اساس شکل میگیره و اگر رابطه نباشه هیچ زن و مردی کنار هم نخواهند موند مگر یه سری موارد استثنا

بنابراین به نظرم اسم این عشق نیست

چون قداست نداره

عشق فقط والدین و فرزند و خدا و بنده هاش

اون عشقی که شما میگید جنسش فرق دارهپایه اش بر هوس بنا شده. از ذات مشکل دارهاما عشق والدین و فرزند و ...

مشکل از اینجاست که شما هوس و تو ذهنتون چیز بد میدونین. در حالیکه دو نفر محرمن. 

من الان بحثم این نیست که علت خیانت چیهبحثم اینه که کلا روابط زن و مرد بر همین پایه و اساس شکل میگیره ...

درسته آخه خودت بحث به اون سمت و سو کشوندی منم جواب دادم ....

هر کسی نظری داره 

در کل آدما خیلی پیچیده هستن 

به این راحتی راجع به این مسئله به این مهمی نمیشه اینطور قطعی نظر داد

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

مشکل از اینجاست که شما هوس و تو ذهنتون چیز بد میدونین. در حالیکه دو نفر محرمن.

محرم باشه 

هوس که همچنان همون هست عوض نشده

اون عشقی که شما میگید جنسش فرق دارهپایه اش بر هوس بنا شده. از ذات مشکل دارهاما عشق والدین و فرزند و ...

عشق خیلی مفهوم گسترده ای داره 

اصلا این عشقِ بنده به خدا یا عشق والدین به فرزند 

با عشق دو جنس مخالف یا زن و شوهر به هم قیاس جالبی نیست 

جنسشون با هم فرق میکنه ...

محرم باشه هوس که همچنان همون هست عوض نشده

هوس هست نیاز جسمی هست رفع میشه و چیز بدی نیست. اما فراتر از اونم هست که روحها پیوند میخوره و این هم با آگاهی با مطالعه با مراقبت از ذهن زبان کلام  عبادت و خیلی چیزا میسر میشه.