2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 21562 بازدید | 657 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبخت ش میکنم خرج زندگی ماشین صفا و صمیمیت

اهان خسته نباشی زندگیو اماده کنن تحویلت بدن و شاید بتونی خوشبختش کنی یا نه😊😂 زحمت می کشید وظیفتونو انجام می دید به عنوان مساوات

دیگه گذشت از اون روزا ولی ای کاش میشد کل هزینه ی عروسی رسم بود با خانواده خود دختر بود

بعد پسره چیکار میکرد؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
خیلی کارا

الان دیگه خانوما خونه دار نیستن همه میرن سرمار و خرج زندگی رو باهم میدن خونه هم گرونه پسره نمیتونه بخره  نهایت اجاره میکنه اجاره رم از پولی که با خانومش در اوردن پرداخت میکنن  هم جهزیه رو دختر بده هم عروسی  پسره چیکار کنه؟ 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
چقدر ما پسرا بدبختیم

والا دخترا بدبخت ترن پسرا همه جوره از دختر توقع دارن خوشبخت کردن دختر و خرج زندگی رو دادن که جز روتین زندگی و برعهده مرده منت نزار سر کسی . جور کردن تجهیزات زندگی دشواره وباید مساوات رعایت بشه .

عزیزم باید نگاهتو عوض کنی

به جایه فرش کارتن بخرین پهن کنین

به جایه ابگرمکن تو قابلمه اب گرم کنین

به جای یخچال هم خوراکی های  مصرف روزتون رو بخرین

حتی میتوانید به جای تلوزیون از رادیو استفاده کنید

ماه عسل هم چند تا گلدان رو یه جا قرار بدین فرض کنین رفتین جنگل های استوایی بلخره گردش گری از خونه ادم شروع میشه😅😅😅

هزینه زندگی و ماشین و مسافرت و ....صفا و صمیمیت

هزینه زندگی رو خود دختر هم توش دخیله😂😂خیلی توقعت بالاس