2777
2789

شوهرم ک عمل کرده هرر شب خونمون بود گاهی روزام میومد

خستم کرده بود فک میکرد من نگران شوهرم نیستم بخدا دو سه شب تا خود صبح نخوابیدم میومد ی حرفی میزد نارحت میشدم بعد میرفت

دیروز پدر و برادرام زنگ زدن ب شوهرم هر کدومشون جدا جدا زنگ زدن برا احوال پرسی مادرشوهرم هیچیی نمیگفت تشکر نمیکرد نمیگفت زحمت کشیدن دستشون درد نکنه

ولی همینکه فامیلای خودش زنگ میزد تشکر میکرد 

کلا منم برام روشنه ک از خانواده و فامیلم خوشش نمیاد

خیلییی سرد دیشب باهاش برخورد کنم

حالا از دیشب نیومده 

توویه ساختمونم هستیم میترسم بگه ب خاطر زنت نمیام و دعوا را بیندازه چون همچین ادمیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همونی نیستی ک شوهرت عمل داشت توام باخیال راحت خونه مامانت بودی😐😐

عزیزم با خیال راحت خونه مامانم نبودم شوهرم دیر عمل کرد

منم تنها بودم دلم خیلی تنگ بود همینکه رفتم خونه مامانم یه ساعت بعدش گفتن میره اتاق عمل

بیخیال بگیر خودتو مگه همه رو که نباید از خودت راضی نگه داری مادر شوهرا همینن خون به جیگر میکنن بهانه ...

حالا اگه بگه بخاطر زنت نیوموه سرد بوده باهام جیکار باااید کنم چی بگم ب شوهرم

شوهرت چه دهن بینه که با حرف اون دعوا راه میندازه، کلا سرد باش تا نیاد

هنوز ک چیزی نشده ولی حس میکنم از شوهرم نمیپرسه بعد ک شوهرم بهش میگه چرا نمیای اون اینجوری میگه حالا اگه شوهرم اومد من جیکار باید کنم

حالا اگه بگه بخاطر زنت نیوموه سرد بوده باهام جیکار باااید کنم چی بگم ب شوهرم

بگو من سرد نیستم 

همش که نباید هر هر و کر کر کنم

مادرشوهرم باهام سرد رفتار کرد 

بعد هم خودش روز بعد اومد گفت من نمیتونم همش هر هر و کر کر کنم 

که من بگم چیشده ؟

و منه دیوانه گفتم 

بهانه ای اورد که تو تاریخ جهان ندیده بود ‌کسی 

همش بهانه میاورد که قهر کنه 

مثبت اندیش😇

۴ روزه خستم کرده مادرشوهرم بخداا

چی عمل کرده؟ 

همسر من عمل مینی بای پس کرد تازه با یه بچه ی مدرسه ای کل مراقبتش با خودم بود فقط خواهرشوهرم میومد پسرمو میبرد مدرسه و میاورد

چهار روز و این همه حرف و حدیثثثث

هنوز ک چیزی نشده ولی حس میکنم از شوهرم نمیپرسه بعد ک شوهرم بهش میگه چرا نمیای اون اینجوری میگه حالا ...

تو بزن به دره سیاست بگو منکه مادرتو خیلی دوس دارم این بیچاره خیلی دلسوزه ماس

مثل من ساده بازی نکنی که بدشو بگی 

تو  خوبی بگو 

تا بره ازت دفاع کنه پیش مادرش 😄

مثبت اندیش😇

هنوز ک چیزی نشده ولی حس میکنم از شوهرم نمیپرسه بعد ک شوهرم بهش میگه چرا نمیای اون اینجوری میگه حالا ...

بگو من اینهمه بهت رسیدگی میکنم و مواظبت هستم، میاد حداقل تشکر هم نکنه مهم نیس، اما دیگه تیکه نندازه طوری وانمود کنه که من به فکرت نیستم، یا از فامیلای خودش تشکر میکنه، خانواده من زنگ میزنن به خاطر پسرش، زبونش نمیچرخه بگه دستشون درد نکنه زنگ میزنن احوال پسرمو میپرسن