2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 25097 بازدید | 702 پست

از نظر قانونی خرید وسایل منزل به عهده اقا اما بنظرم جهاز باید نصف شه چون زندگی یه چیز مشترک زن و مرد نداره همینطور هزینه عروسی و عقد و هرچیزی با شراکت دو طرف باشه  ن اینکه طرفو من دیدم خونشو فروخته برا عروسی بعد رفته تو خونه کرایه ای کی این چیزها مد شد آخه والا قدیما عروسی تو خونه میگرفتن هیچکس به حرف مردم فکر  نمیکرد قدیم خودشون میکاپ  میکردن با گوشی فیلم میگرفتن الان انتظار فیلم بردارو فرمالیته اینا دارن بعد زندگی بلاگری و طلاق عاطفی شروع میشع و مرد عصبی از دست زن زن عصبی از دست مرد 

والا سرویس طلا بدل بندازنن مهم خوشبختیه بخدا والا دوره مادر های ما هی نمیموشیدن نمیخوردن نمیگشتن تا یخچال بخرن خونه بخرن دخترا الان تحمل زندگی سخت هم ندارن نمیدونم کی این زندگی تجملاتی شروع شد والا با وام ازدواجم میشه خرید برو صالح آباد شوش انقد قیمت مناسب هست بعدا چیزهای دیگ رو کم کم بعد ازدواج میخری کی تو این زمونه خونه کسی میره ک بخوای ده تا پتو بخری بعدا کم کم اضافه میکنی البته اگ خانواده ها یکم درک کنن 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مثلا جهیزیه و خرج عروسی خانواده دختر بدن که عالیه و خرج زندگی هم با پسر این باید باب باشه

ترش نکنی خرج زندگی رو دیگه هر پسر  بی عرضه ای میتونه  در بیاره اونم با منت دختر بده جهاز بده خرج عروسی رو بده  دو غاز و نیم بالا بده تازه حرفاو متلکای شوهر رو هم تحمل کن 

اگه مثلا جهیزیه و خرج عروسی خانواده دختر بدن که عالیه و خرج زندگی هم با پسر این باید باب باشه

نه دیگه این میشه بی عدالتی. البته برا ما روز عروسی برا خانواده ی دختر و پسر جداست هر کدوم هم دعوتیاشون بالای 800 نفره. اینم بگم این برا خانواد های متوسط به بالاس. 

نابغه،هزینه جهیزیه رو پدر عروس میده

هزینه مراسم و پدر داماد

اگه دامادم لطف کنه خرج زندگیش و بده که الان اکثرا خانمها شاغلن و آقایون دنبال خانم شاغل

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،